Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nov pralni stroj skače in nori

nov pralni stroj skače in nori

Nov pralni stroj pri centrafugiranju skače, vibrira po kopalnici in ropota kot zmešan.
Premakne se tudi do treh metrov:(

Priklopljen je pravilno, vse postavljeno tako kot je treba iz strani strokovnjaka.
Kaj bi lahko bilo narobe???

Si vzela ven blokade?

nastavi nožice,stroj mora biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vodoraven-namesti ga z libelo-vodno tehtnico!

Das v njega toliko perila kot si dala prej, nov pralni stroj pa ima precej vecji boben?

bo treba blokade ven pobrat!!!

Kakšne blokade?:)

Palice iz železa.

Joj joj joj, ti sprašuješ kakšne blokade?? To je prvo kar moraš narediti, preden ga vključiš.
Upaj samo, da ni že prepozno in je tvoj novi stroj šel v franže…

Pa praviš, da ti ga je priklopi strokovnjak? No ja, očitno je daleč od tega.
Jaz bi ga poklicala in povedala kaj se dogaja. Za to je odgovoren ti. Ga je on vzel tudi iz embalaže ali si to naredila že ti?

Popravek: za to je odgovoren on

te palice držijo boben stroja da se med transportom ne poškoduje. Če si dala perilo pret in ti je normalno delalo do centrifuge,potem niso blokade.Praviš da je stroj priklopljen s strani strokovnjaka,torej priklop naravnost v steno brez vtičnice? Če je strokovnjak,potem je blokade odstranil.

Usedi se nanj in uživaj v momentu :)))

Tipično za ženske, ki pred uporabo ne preberejo navodil.
Tam namreč vse piše.
Če slučajno niso odstranili blokad.
Pa tudi glede postavitve PS vse piše.

Ne, ne, te blokade so odstranjene še pred namestitvijo, tako neumna pa spet nisem:)
Nisem pa vedela da se temu reče blokada.

Ja, ja, vem da vse piše in tudi pismena sem, nisem pa ga priključila sama, to pa ne!

ampak saj nimaš kaj sfalit! Priklopiš na vodo,odvodno cev natakneš na odtok v zidu,odstraniš blokade in to je to. Edino če imaš direkten priklop na elektriko.To ti potem elektrikar pošraufa. Če pa se malo spoznaš lahko tudi sama.

Sploh ne bom bral kaj ti pišejo. Če se ti pralni stroj sprehaja, ko pere mu je potrebno nastavit enakomerno višino nogic. Mogoče niti tla niso ravna, moraš imeti čisto ravnino.

Priključitev nima s tem veze, če ti PS “skače”.
Preveri, če je postavljen na “vaservago”.

Po moje tvoj pralni stroj stoji na mestu, kjer je preveč naklona in ni v vaser-vagi. Tudi če ga boš dala v vaser-vago, bo še vedno lezel, ker je naklon prevelik. Kupi podlogo za pralni stroj, daj stroj na to podlogo, pa v vaser vago in ti ne bo več plesal po kopalnici. Moj se sicer še malo premika, ampak ga na vsake dva tedna malo nazaj potisnem, pa je. Ko bomo pa prenavljali kopalnico, bom pa definitivno pazila, da naštimajo mesto za PS tako, kot je treba.

Vse je narejeno tako kot je treba, vaservaga, podlaga, nogice…..skače pa še vedno.

je šlo kaj v kepo? So tla suha? vlažna tla pomagajo k njegovemu patruljirnaju

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

potem pokliči servis, pa še nam potem povej, kaj je bilo, da vemo za drugič

potem pokliči servis, pa še nam potem povej, kaj je bilo, da vemo za drugič[/quote]

Ok:)

tako bilo pri meni.
mizar mi je priklopil tudi pralni stroj in zagotovil, da je vse zrihtal.
ko je stroj centrifugiral, sem ga z muko držala, da mi ni razbil ostalega pohištva.
seveda so bile blokade še notri (to so dolge palice- so bile res vzete ven?!).
K sreči se stroj ni pokvaril in mi dela. sicer tudi garancija ne bi veljala!

Moji starši imajo tak stroj, da že odkar je bil nov skače, če ni čisto poln. Toliko, da na vrh perila še lahko položiš roko je OK, manj pa ne, sicer skače.

New Report

Close