Nov skener = počasnejši računalnik
Zdravo vedeži.
Inštalirala sem nov skener HP 3500 in od takrat naprej je kišta straaaahovito počasna. Enkrat mi je ob zagonu celo javljal: “Terminating thread due to a stack overflow problem, a VxD, possibly recently installed, has consumed too much space. Increase the setting of “MinSPs” in System.ini or remove recently installed VxDs’. There are currently 5 SPs allocated.” Ampak v mojih system.ini-jih tega ni! Placa na disku je dosti, rama tudi, v nastavitve pa ne bezam preveč rada, he, he…
Kaj lahko storim? Tenks.
Živijo!
Kot si že sama napisala, ti nekdo (vxd) lepo v miru je spomin, procesor in
podobne strojne zadeve.
Vsekakor ti svetujem, da si posnameš novejše šoferje (driverje).
tukaj si izberi pač driverje za tvoj operacijski sistem in potem bi moral biti mir.
lp
Ej, Klemenxx to sem že prej tudi naredila, potem mi je pa povozilo USB nastavitev za tiskalnik (tudi HP) in ni več delal, he, he… Potem pa sem iskala driverje še za to, pa smo šli spet vse jovonanovo. Tale HP skener namreč inštalira gor en HP direktorij (tako s imenuje), ki pokrije vse priključene HP naprave v okolici in povozi njihove driverje. Zdaj sem pa v težavah… Ko snamem skener, ponovno inštaliram lepe stare driverje, mi vsaj tiskalnika delata, eh… Če hočem skenirat, mi pa tiskalnika ne delata in še računalnik se mi obeša. Hm, hm…. dilema torej – tiskati ali skenirati, oboje skupaj pa ne gre? Pa bi moralo it.
Forum je zaprt za komentiranje.