Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova

Nova

A se lahko priklopim?
Gledam čudo čudno, oglašate se ob vseh mogočih urah. A sploh spite, hodite v službo?
Nikita, preberi emajl.
Lep sončen dan še naprej vsem skupaj!

Le kako mi je to “ratalo”?

Dobro ! Meni prvič sploh ni !

Dobro jutro?

seveda se lahko … no .. sej si že ane :))) … priklopljena 🙂

pozdravljena!

B.

Uh.. kolk vprašanj na enkrat :)))) Kot prvo.. wilkomen 🙂 na tej strani…. gmajne 🙂

kot drugo 🙂 ma mi malo spimo, malo hodimo v službo, malo delamo, malo se hecamo, vsake tolko se kaj pogovorimo, tako, da nam ni dolgčas.

Torej, če se vidiš v teh okvirih :)))))

Rebeka , sem prebrala in se zahvaljujem!

Ti odgovorim kar tu – saj ne skrivam :)))
Solkanka , z nekaj daljne žlahte in prijatelji v Brdih ( tud bivši fant je bil Bric , he , he … ) … mogoče se pa celo poznava :))))

Nikitka še enkrat pravi – Rebeka , dobrodošla … in SREČNA SEM ZATE !!!

he, he, sem te za en cel dan prehitela!!!!
jst pa ponoč ne smem na PC sm že itaq
preveč na njemu – ko ste/so pa tako fajn ljudje gor…
pa morm kej še za one druge tud poskrbet..
pa se me zdijo tele iz gmajnice toolk hitri, a ni z mano
mende kej narobe, k jih ne dohajam?

P.S. Dobro jutro tudi tebi!!!!

ma kaj če bit narobe če ne dohajaš .. sej veš .. vaja dela mojstra :))

dobrodošla 🙂

B.

no.. nej se na tem mestu.. pod Barbaro ;)))) strinjam z njo :))))) V glavnem… dobordošli obe 🙂 samo mene resno skrbi pomanjkanje moškega kadra v naši gmajnici :))))

Jani se ne da….. :)))))

.. hej .. a nisi vesel 😉 … kaj te bomo crkljale :)))) … ok .. tudi po prihodu ostale moške družbe … te bomo še vedno .. crkljale 🙂

B.

kolk sem jest sreeeeeeeeeeeečna :))))))

Jani, a ne vidiš kolk cenmo kvaliteto (kvantiteto nej kr drugi majo) :)))

Draga Rebeke, tebi pa le še moram odgovoriti,
prej kot jo spičim domov.

Kaj naj še dodam, ko je večina tu gori gostujočih
že povedala vse svoje? Ne vem, zgolj to, da si
zelo zelo zelo dobrodošla, se mi kljub vsemi zazdi
premalo. Naj se poslužim besed, ki govorijo o sreči,
ker menim, da si ti ta hip srečna ženska. Iz nam že
poznanih razlogov. In ker smo srečni tudi mi, da si se
nam pridružila. Kako naj ti povem drugače, kot tako,
ko pravi neznani avtor:

SREČA JE DIŠAVA, KI JE NE MOREŠ IZLITI NA DRUGE, NE DA IB POŠKORPILA TUDI TEBE.

In dišimo vse, ker si poškropila tudi nas!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, hvala za tako lepe besede. Že kar nekaj časa spremljam te forume in opažam, da deluješ name skrajno pomirjujoče s svojimi besedami. V človeka vneseš mir, milino in zadovoljstvo. Res sem srečna. Ne bom se “lamentala”. Ker kot pravi Nikita, ozreti se je treba okoli sebe in videli bomo, da je mnogim še huje kot nam. Želim ti lahko noč in lepe sanje!
Rebeka

Nikita dober večer!
Mogoče se pa res poznava. Danes sem šla iz Brd preko Solkana (drugače jo udarim kar prek Italije) pa sem se spomnila nate in na tvoje sporočilo Starši osnovnošolcev. Držim pesti, da bo tvoja hčerka dobila razumevajoče učitelje in še posebej sošolce. Mislim, da bi morala šola za njene sošolce pripraviti nekakšno predavanje ali kaj podobnega, da bi jih poučili o tej bolezni in bi ji potem ob težavah lahko pomagali in ne smejali. Težke so borbe staršev za svoje otroke. Ko se meni zdi, da ne bom zmogla več, se samo spomnim moje tete, ki ima štiri otroke in se sama sebe okregam, da dva bom pa že zmogla. Želim ti lep večer in novih moči za jutrišnji dan! A veš, da komaj čakam, da bo sobota in grem obiskat sestro :)))))))
Lahko noč!
L.

Rebeka, hvala lepa in dobro jutro!
Lep dan je pred nami, ni za pozabit, da
je petek in da nas čaka sproščujoči vikend.
Takega želim sebi in vsem nam – vam!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala Marija za želje po sproščujočem vikendu, ki pa na žalost ne bo ravno sproščujoč. Nikita bo razumela. Saj res Nikitka, kako sta z možem opravila v šoli?

kuku Rebeka – objemi, pa cmoka cmoka sestronko,
jst bom pa tud mojga velikega bratca stisnla
kooj ko ga zagledam:))))
thnx ker si me spomnla (mi zmerom rata toplo, ko vidm tvoj ime…)

P.S. A jih ti tud ne dohajaš – gmajnce?
tristo špiklastih babur – da nom še kumpleksa
fasala, k sm tko neefektivna;-)
Bom špeckahla-Nikitka je kar v redu opravla.

Cmoka, cmoka bo sigurno, saj je nisem videla že od nedelje. Komi čakam in sploh se ne morem spravit spat. Kolk je pa star tvoj bratec? Želim ti lep vikend in mogoče se jutri spet “slišiva”.

Oj, Rebeka, mnogo mnogo lepega ti želim, tebi
in tvoji sestri. Stisni ji roko, zazri se ji v oči in ji
povej, da si in boš ob njej, zdaj in ko bo spet
potrebno.

Tudi sama imam sestro, a žal si nisva tako navezani. Sem pa prepričana v to, da bova enkrat le našli tisti tihi in nemi trenutek, utrinek časa, ko bi si povedali, da si nekaj pomeniva in da sva kljub vsemu le navezani druga na drugo.

Čas in bolezen vaju preizkuša, draga Rebeka, a kot opazim po pisanju, bosta to preizkušnjo obogatili druga z drugo in preizkušnja bo obogatila vaju in poglobila vezi, ki naj bi ljudem, sploh pa svojcem pomenile tisto gotovost, ko veš, da imaš ob sebi osebo, ki ti bo pomagala v dobrem in slabem. Tako malo časa imamo, a jse žal največkrat zgodi, da ga ne znamo izkoristiti in si povedati, kaj smo in kaj želimo biti. Zato, draga Rebeka, naj ti prav ta čas pomaga, da boš obvladovala situacijo.

Tebi in tvoji sestri vse najlepše.

In spet so tu tvoje pomirjujoče besede. Še ne spiš? Vedno sem se počutila privilegirano, ker se tako dobro razumem s sestro in se ena na drugo vedno lahko opreva. Kot otroka pa sva se kar naprej ravsale. Pa naju je minilo. Upam, da bosta tudi vedve s sestro, nekoč, nekega lepega dne nekje na nebu uzrle tisto lepo zvezdico, ki vaju bo bolj povezala. To ti iz srca želim.

New Report

Close