Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu NOVA…..

NOVA…..

Pozdravljeni!!!
sem med novejšimi,rada prebiram vaše pogovore,še raje pa zgodbe od določenih oseb ki jim ne zmanjka idej.Tako da kar na plano če imate kaj novega….

Lep pozdrav

Pozdravljena med nami.
Lep dan ob prebiranju in upam, da tudi kaj napišeš.

Dobrodošla,kot veš nisem stalna gostja tu gori,vendar pa včasih kaj spišem.Lepo se imej.

Vseeno mi je koliko si tu,važno mi je da ko si napišeš kaj pametnega.Rada pa vedno berem tvoje poste.Tako da kar tako dalje.

Punce nove
…….važen, da je vlažen……
pa, da kaj napišete…….pa, da se božamo…pa da se mazimo…
🙂

mmmmm, ja, bi zdele pasal, da bi me kdo pobožal, da bi bilo vlažno..)))

Napiši še ti kaj, da te bolje “spoznamo”. Pa dobrodošla!

Pozdravljeni,
tudi jaz sem “nov na forumu”-nov zato, ker sem sedaj “aktiven”, spremljam pa vas že kar nekaj časa.
Pozdrav vsem!!!

mmmm, moški, lepo. Mi že dišiš! Si prišel pravi dan, ko nas vse malo razmetava. :))

Ja, tako je, Majči.
Če bi bilo samo malo, bi bilo še dobro:)
Poljubček ….

En vroč poljubček za dobrodošlico!
:))

:))))

Opa, sem že kar Majči. Všeč, kar hitro.:)))
Tudi tebi en poljubček.

Hvala punce!
No, ker pa je žal že petek in vikend pred vrati vam želim, da se imate skrajno lepo, erotično, da bi bilo potešene, uživajte v pomladnem sončku……naj vam vikend prinese veliko lepega…….,
Poljubček in pozdravček!

uh; a prideš in me potešiš?…………..
:))…………bom pridna…………

Vsi moji najdražji, pa pa. lipčka vsem. Jaz grem na sonce!!

Uživaj!

Pozdravljena deklica…med nami..in kar na plano ja vse, kar ti pade na pamet..tudi mi radi beremo besede drugih;))…mmmmmmmmmmm

Mato..dobrodošel med nami…nam manjka moških besed tule..bi kaj lepega napisal v tem ponedeljkovem jutru..daj no;))!

Pozdrav tebi in vsem ostalim na forumu.
Kot je že pred mano nekdo napisal, sem tudi jaz v gužvi, pa vendar občasno pogledam na forum…..pa se bom tudi potrudil, da kaj napišem.;)

Kako ste kaj danes, punce? Zadovoljne, po precej lepem, sončnem vikendu….?
Napišite kaj…..

Saj imamo vsi enake probleme, no če je to sploh blem..pomankanje časa za tule,))!

Pa bo že, vmes si mal ukradeš in prinoriš sem in greš nazaj delat…drugače pa moj vikend je bil zelo pester, sončen, sočen..več pa ne povem..kar ugibaj!..;)) Pa tvoj..zelo skrivnosten si, le bral pa bi aaa..tudi me si želimo prebrati kaj tvojega sočnega;))..okej ko bo čas, pa le kaj napiši..čao!

New Report

Close