Nova KBM
Pa toliko hvalijo v reklami Nove KBM, da imajo najboljšo spletno banko, da pri njih vse poteka hitro in gladko.
Danes, na primer, že od zgodnjih jutranjih ur njihov bankanet ne dela.
Ne moreš pogledati stanja, ne moreš narediti nobene transakcije, sploh pa ne moreš izvršiti plačila za naročeno blago, ki ga lahko dobiš samo, če plačaš preko WSPay-a in le tako dobiš kodo za dvig naročenih artiklov.
Ne, to mi je res prav odveč.
Ali kdo ve, katera banka je še sedaj bolj ažurna,predvsem pa da ima manj zastojev z usklajevanjem in urejanjem njihove spletne mreše, od Nove KBM.
In poklicati ne moreš nikogar, ker imajo na odzivniku Iva Koresa, ki neprestano ponavlja v nedogled, da so trenutno vsi operaterji zasedeni, ali pa, da spletna banka “trenutno” ne dela, kakšno trenutno, če to traja že ure in ure in njihovi delavci nikakor niso dosegljivi.
Ali imate kakšne boljše izkušnje s to banko ?
Še posebno se je poslabšaloposlovanje odkar so se združili z Abanko.
Očitno jim ne gre, zalogaj je prevelik, njihovo znanje in sposobnosti pa niso sposobne tega realizirati.
Tako sem jezna, ker ne morem realizirati planov, da bi vse skupaj ukinila in šla nekam drugam.
Ampak ne vem kam ?
Namesto, da bi imela delo opravljeno, plačala artikle, ki sem jih obljubila naročnikom, jih ne dobim, čepim tukaj pred računalnikom, saj mi je najbližja banka daleč od tega, da bi bila blizu, moje stranke pa na čisto drugem koncu.
Sranje. Šid.
Mi s PBS. smo že pred leti morali v NKBM, kar nekaj se združujejo. Trideset let nazaj so kradli in razbili vse velike banke na sto majhnih, sedaj pa zopet eno veliko delajo… samo, da se krade. No, pri Novi KBM je vsaj poslovalnic še dosti, skoraj vsaka pošta je še vedno bančna podružnica… Bog ve, kaj bodo tu pogruntali, da bodo še malo pokradli in še to potopili… Človek bi se razjokal…
Kaj se pritožujete. Bodite raje ponosni, da ste kot slovenski davkoplačevalci nekaj let nazaj rešili NKBM z 800 milijoni davkoplačevalskega denarja, da jo je država takoj zatem lahko prodala Američanom za 200 milijonov. Ugoden posel, ni kaj. Za Američane seveda.
Za kazen je pa vse bankirje udarila demenca in se ne spominjajo več kam so izpuhtele vse tiste stotine milijonov evrov. Mislim, da je Islandija edina država, ki je goljufive bankirje poslala v arest. Povsod drugje so ostali “elita”.
Svoj čas je bila to Ljubljanska banka, potem Komercialna banka Nova Gorica. Pa Štajercem ni šlo v nos, da je to dobra banka in so jo prilepili k sebi. In postala je slaba banka.
Boljše je bilo pod Avstrijci ali Italijani, sedaj bomo pod Madžari.
[/quote]
Se že ve, kaj se bo spremenilo. In v katero banko prestopit.
Sprašujem za prjatla.