Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova KBM

Nova KBM

Ali ima še kdo slabe izkusnje s to banko?
Mene je danes gospa , ko sem prisla po izpiske za zadnjih 6 mesecev , prakticno nadrla , da nisem kreditnosposobna..

Sla sem namrec na drugo banko .
Sem bila njihov komitent 15 let… sedaj pa katastrofa…
odnos , res nimam besed.
Razumem politiko banke, ter njihovo delovanje, da me talajo kreditov kar v tri krasne… ampak ta odnos noro..

Ima se kdo kaksne take cudne izkusnje z njimi? Ljudje zelo odhajajo iz NoveKbm in se ne cudim.

Ne, nikoli slabe izkušnje. Enkrat je ena po telefonu želela bit pametna, sem takoj zahtevala nadrejenega in sva vse lepo uredila. Enako naredim tudi povsod drugje. Z najnižjim kadrom se nima smisla prerekat. Zahtevaš šefa, pa se da vse zmenit.

Unicredit je še večji shit. Poslovalnice kar zaprte po nekaj ur.

Unicredit je še večji shit. Poslovalnice kar zaprte po nekaj ur.
[/quote]

Zaposleni dajejo odpovedi, vsakič ko pridem vidim da so novi.

No fajn 🙂 .
Tudi jaz ne v preteklosti , zdle pa ze nekaj casa opazam , da je kr neki.

Vedno samo dobre izkušnje.
Mene je danes gospa , ko sem prisla po izpiske za zadnjih 6 mesecev , prakticno nadrla , da nisem kreditnosposobna..

Ja, seveda.

Zlo seveda! Sj zato sprasujem !

Pri njih od vedno. Nisem pa nikoli jemal kredita. Mi ga pa mesecno vsiljujejo za kar koli. Pa se mpram kregat z njimi, da ne rabim. Pa mi silijo kartice in druge produkte…..spet se jih moram otepat, ker v večini poslujem z gotovino….hočem samo visok dnevni limit za dvige na bankomatih. Pri tem moram reči, so mi ustregli. Pri siljenju kreditov nisem najbolj zadovoljen. V ppvprrčju, ok banka. Je pa res, da se valjam v denarju.

Pred kratkim vzela stanovanjski kredit za hišo z ugodno OM. Je pa res, da ko sem se samo zanimala, sem naletela na zelo dobrega bančnika in je res vse zrihtal.

pa ne, da si ti, simona dimic, na MON-u?

Tudi jaz imam tako izkušnjo iz NOVE KBM. Me prav zanima na katerem območju je to bilo ?

nikoli slabe izkušnje, vedno sem dobila kredit brez težav.

Ljubljana, kje pa 😮

Sedaj so prevzeli Abanko, pa me zanima kaj lahko pričakujem?

Z Abanko sem super zadovoljen, razen nizkih obresti seveda. A lahko stari komintenti NKBM, še posebej pogosti uporabniki elektronske banke, komentirate kaj se je spremenilo s prihodom Američanov?

New Report

Close