Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova kopalnica

Nova kopalnica

Spodaj je tema o prenovi stanovanja, mene pa zanima, koliko mislite, da stane prenova kopalnice? Kopalnica je majhna, rada bi vrgla ven kad in jo zamenjala s tuš kabino, pa ploščice bi zamenjala in lijak. Koliko bi me to stalo?

Poznate kakšno firmo, ki to naredi kakovostno in da te zraven ne oderejo?

V Bauhausu sem kupila taveliko banjo, školjko in prelepo veliko omarico, dala sem pa okrog 700 eurov. Ploščice me bodo prišle okrog 500 računam, pol je pa še polaganje okol 600. Zraven moram še šteti vodovodarja, ki mi je računal skoraj 400. Če zmečem skupaj je to 2200 eurov. Aja, pa električar je še bil, ampak ta je bil v mejah. Pol moram pa nabavit še sušilni in pralni stroj, pa sem bankrotirala.:)

V kopalnici, kjer so že bile položene ploščice in vzidana bana-tuš kabina smo opremili:
2 umivalnika, 2 pipe,granitni pult,ogledalo, omarica nad umivalniki, omarice pod umivalniki, drseča omara, WC školjka, kotliček, tuš kabina (steklo) in za to plačali 4.200 EUR pre cca 6 meseci.

Je zelo odvisno kaj kupiš oziroma kaj želiš imeti v kopalnici.

LP

Lep pozdrav !

lahko te stane 2000€ lahko 20.000€ odvisno kaj hočeš, kakšni bodo materijali, kakšna oprema,….
zvezek in pisalo v roko, pojdi v trgovino in si zapiši kaj rabiš+cene..
to ti pa res ne more nekdo preko neta svetovat…

Prenove kopalnic lahko stanejo veliko, če pa niste zahtevni je lahko cena prijaznejša vašemu žepu. Najprej je potrebno izdelati načrt in določiti opremo, ki se bo vgradila. Kopalnico je potrebno porušiti obnoviti (prilagoditi) odtočne in pritočne cevi. ter električno napeljavo. Skoraj vedno je potrebno poravnati stene in nato le te obložiti z keramiko. Sledi finomontaža itd potrebno je vedeti, da bo kopalnica nekje 10 dni v obnovi in da bo ta čas neuporabna. Sam izvajam dela prenov kopalnic vendar o ceni prenove ne moremo govoriti dokler se ne opravi ogleda in seveda razgovora o željah stranke.

New Report

Close