Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nova kopalnica

nova kopalnica

Menjam kopalnico.

Ploščice so v bež odtenku, menjali bomo tudi kopalniško opremo – omarice, umivalnik, …

Rada bi kaj svežega, lepega. Kaj predlagate?

Malo smo že gledali po Merkurju, Obiju, Hausu, Maxu, … pa nam ni nič padlo v oko.

Jaz bi šla v Ikeo.

Mercator ima v svojih poslovalnicah (Tehnika) v tem mesecu akcijo kopalniške opreme. Imajo kar velik izbor izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev. Kolpa san, ki so sicer malce dražje, sem pa videla zelo lepo opremo enega italijanskega proizvajalca in po zelo ugodni ceni.

Tako da poglej še malo v mercatorjevih trgovinah.

TAPRO, zraven Astre, na Dunajski….super so! Pri njih smo opremili že drugo kopalnico.

Mercator ima v svojih poslovalnicah (Tehnika) v tem mesecu akcijo kopalniške opreme. Imajo kar velik izbor izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev. Kolpa san, ki so sicer malce dražje, sem pa videla zelo lepo opremo enega italijanskega proizvajalca in po zelo ugodni ceni.

Tako da poglej še malo v mercatorjevih trgovinah.[/quote]

V katerih Mrecatorjih- sprašujem za kraj. Poznam kar nekaj M. kjer imajo smo pohištvo, nič kopalnic.

Hvala za tako hitre odgovore in že kar nekaj fajn idej.

Mercator TEHNIKA ima v vseh prodajalnah kopalniško opremo. Jaz sem videla enak asortiman v Sevnici, Krškem in Ljubljana-Črnuče.

[youtube]vhW4j2H23HY[/youtube]

Če ti ni glavno merilo nizka cena, ne glej v Obiju in Baumaxih, ampak v specializiranih prodajalnah keramike in kopalniškega pohištva: v Logatcu sta fajn Trgocev in Gracia, v Ljubljani Tapro in Sani projekt, fajn je tudi Vistra v Grobljah pri Domžalah …

Ploščic imaš ogromno na izbiro. Kad smo mi vzeli Kolpasanovo, tuš kabine so dobre Reflexove (tudi drage). Keramika (wcji in umivalniki) priporočam Catalano, omarice imaš pa Kolpasan, Gorenje, mi bomo pa vzeli kar Ikeo, serija Godmorgon.

Pojdi mogoče res najprej v Tapro, pa naj ti naredijo tudi en izris kopalnice.

Evo še katalog, http://www.mercator.si/si/akcije/aktualni-katalogi/

Pejt pogledat še v Termotehniko v LJ.
http://www.termotehnika.si/kopalnice

Mi smo pohištvo dali delat. Izpadlo je pa zelo lepo. Mizar nam je naredil omarico za pod umivalnik z dvema predaloma (tiho zapiranje, blumova vodila), omarico z ogledalom (v širini umivalnik) in lučko, dve pokončni omari (višina 70, širina 40, globina ne vem natačno, mislim, da 40), fiksirali smo ju na steno eno poleg druge, vendar eno višje od druge. Ena ima vratca zgoraj (notri police), v sredini korpusa 3 predale in spodnja vratca so izvlečna, v tem delu je odstranljiva košara za perilo. Druga omara ima zgoraj vratca (notri police), spodnji del je ravno tako izvlečen s snemljivo košaro za perilo.
Barvo smo izbrali glede na ploščice, in sicer so omarice s strani v temnem lesu (oreh – ne vem točno kateri oz. poreklo), fronte pa so bele v visokem sijaju, ročaji pa kromirani.

Izredno natančno, v roku, ma priden fant, mlad in nadarjen, vesten. Res dobra izkušnja in cena več kot solidna (če primerjam recimo s Kolpa San). Je doma na Krasu.

Keramiko pa smo kupili v Logatcu (Gracia), in sicer Catalano Proiezioni umivalnik, bide in školjko, Albatros kad, Albatros tuš kabino s kolono, ploščice pa Supergres (ki so ga morali naročiti posebej, ker drugače nimajo supergres firme v ponudbi). Priporočam, ker so zelo ugodni, smo imeli več predračunov in so bili daleč najcenejši (mislim na ponudbo s ceno za vse našteto, ki smo ga dali v različne salone za iste reči).

Lepo prenovo ti želim, mi se bližamo koncu in že komaj čakam.

New Report

Close