Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nova kuhinja

nova kuhinja

Sem v fazi nakupa nove kuhinje, pa ne vem, ali naj pod zgornjimi elementi položim keramiko, kaljeno steklo ali kaj tretjega?
Ne bom pa dala enakega materiala, kot je pult, ker bi prišlo vse pretemno….

Keramične ploščice sicer trenutno niso v modni milosti, so pa zanesljivo najbolj preizkušene in trpežne za špricanje maščobe, drgnjenje, pucanje…
Jaz jih bom pri prenovi kuhinje kar obdržala. Mogoče je steklo tudi fajn, ne vem…naša tuš kabina je iz njega, pa je prav nagravžna, če ne čistim sproti. Nikoli pa ne bi dala inoxa, pri sosedi imajo v kuhinji po novem kup inoxa in ugotavlja, da če ne vihti non stop krpe, ima same prstne odtise.

Torej, jaz še naprej navijam za ploščice, morda po trenutnih trendih velike dimenzije in brez fug.

Jaz sem tudi pristaš ploščic.

nova
Uredništvo priporoča

Moja mami ima steklo od pomladi in je zelooo zadovoljna. je pa jedkano in se manj sveti pa še čisti se lepo. Obrišeš s mokro krpo ali malo pošpricaš s tekočino za čiščenje stekla pa je. Enostavno.
jaz imam pa granit in je vzdrževanje tudi enostavno.

slaba stran stekla je seveda cena (kakšnih 3o bivših jurčkov na m2). tako bodo pri nas kar ploščice.

Mi imamo neko ploščo, ki so namo jo naredili v mizarstvu Urbanija. Imajo jih vseh možnih odtenkov, je pa tudi enostavna za čiščenje. Videla pa sem jo salonu kuninj od Lipe Ajdovščina.Zelo se poda k modernim kuhinjam.lp

Nikakor ne dajaj mini kvadratnih keramičnih ploščic, ker boš imela na kilometre fug. In verjetno veš, kaj so fuge v kuhinji in kako težko in nadležno jih je čistiti.

Karkoli boš dala na zid, ti priporočam, naj bodo čimvečje ploskve.

New Report

Close