Nova kuhinja – IL ambienti
Tisti, ki ste kupovali novo kuhinjo, kje ste jo kupili? Je kupoval kdo v IL ambienti, Kristalna palača. Kakšne imate izkušnje z njimi? Je to nova trgovina? Skratka nas to pomlad čaka nakup nove kuhinje, zato me zanimakje imajo najboljšo izbro in kvaliteto kuhinj. Na kaj je potrebno biti posebej pozoren?
Hvala za nasvete že vnaprej.
Tudi mi zbiramo kuhinjo za hiško. Sem ful razočarana, ker sem imela že zbrano eno v Svei, pa so propadli. Tako da zdaj kolebamo med IKEO, čeprav mi noben model ni čisto všeč, samo za silo, in eno LUBE, ki pa bo verjetno 2x dražja. Čakam na predračun. Smo pa za klasiko, les, reliefne fronte, ne za moderne šajni laboratorije.
Imajo nemške kuhinje firma Nobilia in Nolte, poleg ostalih kuhinj. Kuhinje so kar kvalitetne. Sedaj imajo še akcijo do konca tega meseca in sicer popuste do 55 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Seveda bom še šla kam drugam pogledati, recimo Kuhinje plus in Alples. V Dankuchen sem bila pa me niso prepričali. Najbolj mi je všeč od Nobilie. Šla bom še v Kuhinje plus, mislim, da jih imajo tudi oni. Potem pa je tudi odvisno od samih prodajalcev, kako ti predstavijo in koliko se potrudijo.
Pred letom dni smo tam kupili kuhinjo. Sem zadovoljna s kvaliteto, izgledom, montažo, tudi cena je bila ugodnejša kot enak sestav drugje, svetovanje povprečno…ponovno pa se ne bi odločila za nakup pri njih. Prijaznost se je končala, ko nismo pri njih naročili aparatov. Kar me je pa resnično razočaralo, je bil odnos po montaži. Pozabili so namreč dostaviti plastični vložek za v predal . Tudi po večkratnih tel. obljubah, da bo vložek odposlan, tega po par mesecih nisem dočakala.Ko sem se osebno zglasila v salonu, mi je prodajalec manjkajoči del dobesedno brez besed, z očitnim odporom potisnil v roke, ne smem pomisliti kako bi se obnašali šele če bi šlo za kakšno večjo reklamacijo… Pa ne hitet zaradi popustov, če se ravno ne mudi, vsi popusti se čez par mesecev ponovijo…
Mogoče sevam splača preveriti za kakšnim mizarjem, ki dela po meri. Od njega (Vaš link) sicer kuhinje nimam, vendar sem naročil vrata in sem bil izredno zadovoljen, vidim pa da dela tudi kuhinje.
Meni so fuul všeč moderne kuhinje, npr kaj takega Vaš link, predvsem mi je všeč skandinavski stil. Kje bi se kuhinje za razmeroma ok denar dalo dobiti v takem stilu?