Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova kuhinja, najraje z aparati

Nova kuhinja, najraje z aparati

Ker sem zaradi poplav in uničenega pohištva primorana kupiti novo kuhinjo, zdaj malo iščem, gledam kataloge.

V Lesnini ponujajo kuhinjske bloke z aparati Beko. Ali ima kdo izkušnje s kupovanjem takih kuhinj pri njih?

Oz., če mi lahko kaj ugodnega in zanesljivega (v smislu trgovca) predlagate.

Hvala in lep dan.

Če si na fejsbuku, imaš tam eno skupino, Mamice opremljajo. Tam imajo vse v nulo naštudirano, kje kaj kupit. Tukaj bo bolj malo odgovorov. Glede Beko strojev, so pa mnenja zelo različna. Eni pohvalijo, veliko jih pa skritizira. Jaz imam kuhinjo iz Ikee, tudi njihov pomivalec, napo itd. Zaenkrat sem kar zadovoljna.

Starša sta kupila nekaj let nazaj za bivalni vikend. Blok z Beko pečico in kuhinjsko ploščo, vgradnim hladilnikom in pomivalcem. Za napo ne vem, če sta doplačala ali je bila zraven…

Na vikendu sta od spomladi do sredine jeseni precej pogosto, tudi družinske fešte/praznovanja in podobno imamo večkrat tam.

Kuhinja je precej v uporabi in je zaenkrat kot nova. Ima mehko zapiranje in mat fronte v krem barvi. Zelo je lepa in tudi aparati vsi tip top delujejo.

Kako dolgo bi zdržala v redni uporabi ne vem, mislim, da bi bila ok. Je pa Celine ali Celina ali nekaj takega. Ne ravno najdražja.

Najlepša hvala za odgovora.

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
kuhinjska vešča, 29.08.2023 ob 15:35

Ker sem zaradi poplav in uničenega pohištva primorana kupiti novo kuhinjo, zdaj malo iščem, gledam kataloge.

V Lesnini ponujajo kuhinjske bloke z aparati Beko. Ali ima kdo izkušnje s kupovanjem takih kuhinj pri njih?

Oz., če mi lahko kaj ugodnega in zanesljivega (v smislu trgovca) predlagate.

Hvala in lep dan.

tisti beko so ponavadi najbolj basic, res basic. če si ostala brez pohištva in tehnike pejt v lesnino/momax,  dipo, kar je še teh štacun preglej kuhinje s tehniko in tiste brez. POtem pejt do big banga preglej cene aparatov ki ti ustrezajo malo pokalkuliraj da vidiš kje si (poppusti, odprodaje, itd) in to je to

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Odgovor na objavo uporabnika
Enamala633, 29.08.2023 ob 17:06

Če si na fejsbuku, imaš tam eno skupino, Mamice opremljajo. Tam imajo vse v nulo naštudirano, kje kaj kupit. Tukaj bo bolj malo odgovorov. Glede Beko strojev, so pa mnenja zelo različna. Eni pohvalijo, veliko jih pa skritizira. Jaz imam kuhinjo iz Ikee, tudi njihov pomivalec, napo itd. Zaenkrat sem kar zadovoljna.

belo tehniko za okeo delata electrolux in whirlpool

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Beko je v redu.

New Report

Close