Nova podoba
Živjo!
Niti prva, niti druga trditev mi nista povsem jasni. Najprej me zanima, kaj ste mislili s prvo? Mogoče jaz narobe razumem. Vendar, kako je potem možno, da ste sporočilo vpisali vi, pa čeprav ste neregistrirani? Če sem narobe razumel, vas prosim, da ste bolj natančni.
Na drugo trditev pa vam odgovarjam s tem, da v primeru, ko želite videti vsa sporočila na eni strani, vam ta forum tudi to možnost nudi. Imate opcijo “Vse na eni strani”.
Hvala za pripombe in lep pozdrav, Gregor
kakor jaz razumem je poanta prve točke ravno v tem, da oseba ki na forum.over.net nima registriranega nick-a, nebi mogla pisat po forumu. s tem bi imel administrator tudi možnost, da bi nick tudi blokiral, če bi bil nick zlorabljen v namene osebnega obračunavanja, kar pa je na tako ljubiteljsko – strokovnem forumu kot je ta skoraj nemogoče, vedno pa je treba pomisliti tudi na kaj takega.
da povzamem: podpiram prva točko, ter hvala za inf. o drugi točki (očitno smo novi forum preleteli bolj na hitro, pa vseh možmosti niti nismo našli).
Ja, z vsem tem se strinjam.
Vprašanje pa je, koliko bi bilo potem vse skupaj sploh interesantno za vse neregistrirane člane. Vsaj glede vpisov v forum bi bilo potrebno razmislit. O ostalih stvareh pa se strinjam z Vitom in bom v bližnji prihodnosti popravil, da bodo nekateri podatki o uporabnikih vidni le reg. uporabnikom.
Hvala za pripombe, Gricko
Ja, mogoče je res kar praviš. Bil sem na LP Thorn Tree, pa se mi zdi, da ni tisto nič bolj pregledno. Ali pa jaz nisem navajen, pa sem dobil tak občutek. Lahko pa predlagaš dobro rešitev, pa jo bomo probali vpeljat na portal, ker jest je trenutno nimam. Mogoče bi bilo potrebno združit vse v en forum?
Hvala in lp, Gricko
Morda bi bilo dobro razdeliti forume “Kako in kam na počitnice” na kontinente, predvsem pa bi bilo potrebno mali disciplinirati nas uporabnike, da bi pisali v prave forume, tako da bi bilo v “popotniških oglasih” res samo oglasi, v “o travel.over.net” pa res samo vtisi, pripombe in predlogi o internetni strani. Za discipliniranje je pa potrebno malo več dela, ker je potrebno obiskovalce opozarjati in napačne vpise prestavljati. Mogoče bi bil potreben še kakšen administrator?
Lp. Jože
Pred časom sem tudi sam zagovarjal tematsko razdelitev forumov. Praksa z obstoječimi tremi forumi pa je pokazala, da se to žal ne bi obneslo zaradi nediscipline vpisovalcev. Pa tudi osnovna tema se v diskusiji dostikrat popolnoma spremeni. Zato bi bilo najboljše vse tri forume združiti in tri zmešnjave spremeniti v eno. Bo vsaj možno določeno temo poiskati z eno samo uporabo funkcije “Iskanje”, namesto s trikratno.
definitivno bi morli imeti v vseh forumih na vrhu t.i. stick poste – ki so vedno na vrhu in bi nove uporabnike obvešali o zadevah kot je npr. link Vse na eni strani ali pa, da naj vsak najprej preišče prejšnje poste, pa šele potem postavi vprašanje in podobne očitnosti, ki so rednim uporabnikom samoumevne.
Jaz soglašam z Samom in Edom.
Sem nov uporabnik interneta in prav tako navedene strani. Vsi naj imajo vpogled in tudi mnenje naj dajo, saj mnenja so vedno dobrodošla, slaba ali dobra.
V teh parih dneh, kar sem tudi jaz prijavljeni uporabnik strani, si še nisem popolnoma oblikoval svojega mnenja, vendar pa me je stran pritegnila, zato sem se tudi prijavil in jo tudi redno obiščem.
Uredniki le tako naprej, vsi uporabniki, prijavljeni ali neprijavljeni, pa čim več predlogov in graj, da bo postala še boljša.
Na koncu pa lep pozdrav VSEM, pa prijetne in snežene božične praznike v krogu svoje družine, pa srečno, polno veselega popotovanja, veselo in posebej zdravo novo leto 2004
vam želi Robert z družino.