Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova poznanstva

Nova poznanstva

Ojla.

Glede na situacijo imam malo (pre) več časa za razmišljanje…in me zanima naslednje.
Tisti ki ste ločeni, imate otroke in ste samski.
Ste si ustvarili življenje z novimi partnerji, ali ste raje ostali sami?
Kje spoznavate nove ljudi? Se mi zdi da so pri teh letih večinoma vse družbe že izoblikovane, težko spoznaš koga novega,…
Pa ne iščem moža, sponzorja, niti očeta za svojega otroka. Znam poskrbet zase. Mam prijatelje, hobije, družabno življenje tudi ne trpi, ampak vseeno, večinoma so vsi okoli mene poročeni, poparčkani… Nimam problemov s tem da sem sama, ampak vseeno si na momente zaželim da bi mela koga zase. Nekoga z enakimi interesi, hobiji, da bi uživala v družbi drug drugega. Za it na sprehod, izlet, v naravo, na večerjo, smučat, za dolge pogovore. V prvi vrsti prijatelja. Tudi nežnost in seks ja, če preskoči iskrica, ampak če ne spoznavaš novih ljudi je že stike težko navezati, kaj šele razvit prijateljstvo ali kaj več.

Lep dan vsem, ostanite zdravi ☀️

Pozdravljena , če želiš se lahko spoznava. Pošlji kontakt. Lp

pusti kontakt

Alais,

kot da bi sama pisala.
Tudi sama se sprašujem kje koga spoznati.
Spletni portali…. ? Pojdi naokoli, včlani se v kakšno društvo…. so dobronamerni predlogi drugih ljudi ampak ni tako lahko, kot se sliši.
Opažam pa, da bi veliko lažje dobila kakšnega poročenega, bila druga violina ampak to se ne grem.

Upam, da ti (nam) uspe.

Piši na: [email protected]

Ja moža iščeš. Ali zamenjat družbo -ločenke vdove samske …ali pa spet iskat moža.
Sam sem rajši samski.

Pa ne. Ne iščem moža. Mogoče bom kdaj spoznala koga ki mi bo pisan na kožo, mogoče ne, ne razmišljam toliko v naprej. In vsekakor nimam ne želje niti potrebe po neki zvezi samo da je. Bit samski ima sigurno svoje čare, če si se tako odločil cool, boš videl kaj ti življenje prinese 😉 Saj jaz se tudi nimam slabo, daleč od tega. Svoje prijatelje imam rada in oni mene, jih nebi zamenjala, bi pa z veseljem spoznala še kakšnega fajn človeka. Zato me je zanimalo kje se folk “naših let” spoznava, ker se mi zdi da kamorkoli pridem(o) so okoli večinoma full mlajši. Naša generacija se bolj doma drži zgleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close