Nova punca ima ogabno navado
Sej niti ne vem, če je okusno to pisat, ampak bom.
Imam novo luštno punco, sva v zgodnjih dvajsetih. Skupaj sva pol leta. Občasno prespiva drug pri drugem.
Zadnjič je ona prespala pri meni, pripravljal sem večerjo itd…ko se v nekem trenutku ozrem in vidim, da si grize nohte na nogah. Se ne hecam, ampka mislim, da bolj ogabnega, razen žvečenja svojih smrkljev še nisem videl.
Malo se mi je zagabila, čepav je sicer ekstra urejena in kul. Nekak ji moram to povedat …
no, to sem jaz doživela še v najstniških letih pri sošolki, sediva, gledava tv, ona nasproti mene, in sigrize nohte na nogah…
ne vem, jaz bi punci rekla, a sem prav videl, da daš lahko nogo v usta??ok, sam ni ravno okusno, da imaš v ustih svoje prste na nogah, ki so biliprej v štumfih, zdaj se boš pa lupčkala z mano:)
seks z nekom, ki LAHKO da nogo v usta mora biti kul, glede na njeno fleksibilnost
Gnusi se ti, ker ima v ustih SVOJE prste na nogah? Ko vzame v usta tvojega pimpeka, ki ima poleg vseh ostalih svinjarij in bakterij še izločke, je pa ok? In ko ji v usta porineš svojo nagnusno, slinasto zadevo od jezika, je tudi ok? Tvoje nagnusne organe lahko sprejme v svojo ustno odprtino, njene okončine in nohti pa bi se ji morali gnusiti??
O moj bog, a ti dejansko enačiš noge, ki so lahko bile v nekih svinjskih prešvicanih čevljih cel dan, z ostalim? A se stuširaš pred seksom? Jaz se. Pred griženjem nohtov pa dvominm, da se kdo.
[/quote]
Lahko se tuširaš kolikor ti paše (morda se je tudi punca tega kretena prej stuširala), spolni organi bodo vedno imeli izločke, ki so meni osebno bolj nagnusni od MOJIH nog. Mimogrede, v stopala se nikoli ne potim, noge mi nikoli ne smrdijo, kar pa za spolne organe ne moremo trditi. Ogabna je vsaka ženska, ki pusti da jo moški ponižujoče nabija v usta, kot da je nekakšna kanta za njegove izločke.
O moj bog, a ti dejansko enačiš noge, ki so lahko bile v nekih svinjskih prešvicanih čevljih cel dan, z ostalim? A se stuširaš pred seksom? Jaz se. Pred griženjem nohtov pa dvominm, da se kdo.
[/quote]
In kaj narediš z jezikom preden ga vstaviš v gobec svoje ženske? Ga stuširaš? Razkužiš? Meni osebno še bolj ogabno, ker vsi vemo koliko oblog in bakterij se nabira na tem slinastem organu, ne glede na to kako ga čistimo. In ženske nikoli ne moremo vedeti kje vse je bil jezik moškega bitja, preden ga vstavi v našo ustno odprtino.
[/quote]
Resno, pred seksom se stuširaš? Midva seksava, ko nama zapaše in je prilika (včasih je hokum pokum dovolj 5 minut ali 10)… Da bi se šla vsakič najprej stuširat si ne predstavljam (poleg 1,5 leta starega otroka je čas največkrat omejen in ga ne zapravljava)… Če je prilika, se stuširava skupaj ali posamično po seksu, drugače se umijeva “tam spodaj” v bideju in osveživa obraz, tuš pa kasneje.
Tako ja!
Če ji bo to še uspelo, ko bo imela 50 let ji bo pa za čestitati!
[/quote]
Jaz bi si jih lahko, pa jih imam 60. Mislim da ne gre za kako strašno sposobnost, ali natreniranost, ampak za prirojeno gibljivost sklepov.
Za avtorja pa: če si jih ravno ne grize potem, ko je prišla s teka ali da je v Japonka skakala po blatu, bi bilo meni čiso vseeno ali si jih grize na rokah, ali na nogah. Ne eno ne drugo ni ravno privlačno.
Lahko se tuširaš kolikor ti paše (morda se je tudi punca tega kretena prej stuširala), spolni organi bodo vedno imeli izločke, ki so meni osebno bolj nagnusni od MOJIH nog. Mimogrede, v stopala se nikoli ne potim, noge mi nikoli ne smrdijo, kar pa za spolne organe ne moremo trditi. Ogabna je vsaka ženska, ki pusti da jo moški ponižujoče nabija v usta, kot da je nekakšna kanta za njegove izločke.
[/quote]
Bravo
Resno, pred seksom se stuširaš? Midva seksava, ko nama zapaše in je prilika (včasih je hokum pokum dovolj 5 minut ali 10)… Da bi se šla vsakič najprej stuširat si ne predstavljam (poleg 1,5 leta starega otroka je čas največkrat omejen in ga ne zapravljava)… Če je prilika, se stuširava skupaj ali posamično po seksu, drugače se umijeva “tam spodaj” v bideju in osveživa obraz, tuš pa kasneje.
[/quote]
A potem mu prešvicanega kurrca vlečeš, on pa tebi smrdljivo peezdo liže? Uh, precej neapetitlih!
A potem mu prešvicanega kurrca vlečeš, on pa tebi smrdljivo peezdo liže? Uh, precej neapetitlih!
[/quote]
Eeeem, a da obstaja bide, v katerem si hitro in zelo učinkovito umiješ intimne predele res še ne veste? Če nanese, da sva prešvicana pa pač seksava brez orale ane… Majke mi, eni res komplicirate.
Grizenje nohtov je kot en tik, ljudje se te navade navlečejo in to počnejo čist podzavestno. Če danes nekdo raje izbere nohte na nogah namesto brskanja po FB ali Instagramu, ti mora vendar biti jasno, da so zadaj globlji razlogi. In grizenja nohtov se je zelo težko odvadit. Enako se eni praskajo po glavi, cuzajo lase ali trgajo razcepljene konice (to je počela ena moja sošolka), ena soseda v študentu si je trebila nohte – tisto, kar ostane za njimi – in to nosila v usta (to se meni zdi še bolj za kozlat, kot če ješ smrklje, ti so verjetno vsaj kolikor toliko čisti). Jaz si recimo stalno čekiram kožico na nohtih in jo trgam … zdaj se večinoma vsaj toliko obvladam, da počakam na možnost, ko to lahko naredim s škarjicami, ker imam sicer stalno ranjeno obnohtnico.
OK, zdaj malo lažje razumem. Če ti je tako všeč, izvoli. Zame seksa brez orale ni.
[/quote]
No, to mora biti pa tudi en dolgcajt, če seks čisto vedno vključuje tudi oralo. Sožalje tvojemu partnerju, po mojem se zažene samo zato, da pride do akcije. Tako kot recimo vsak dan pobrišeš kuhinjski pult, čisto iz navade, sploh ne razmišljaš več, samo veš, da je treba.