Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova punca zadel trerno ali past

Nova punca zadel trerno ali past

No ona je pristopila meni in me zapeljala, no vsaj ona misli …
Sex se ji vid da jih je imela že kar nekaj,AMPAk neve seksat, nevem še kaj točno je bilo
Drugače dobro zgleda in drugač ok.
sedaj sva skup 3 mesece in je začela vrtati koliko sem jih imel ala ker dobro seksam in blabla.
No sam sem ji priznal da ne veliko da pa ona slabo in da če bi jo učil…
Recimo pri mesec je sama začela da kako sem do sedaj prakticiral med menstruacijo.
Hladno odgovoril da v vse tri lukne 🙂 Bila tiho potem priznala da je ona tudi.
In od tukaj naprej je dostikrat na tapeti analc ala da ga ne mara …vedno začne debato o tem sama. Po pravici me s tem samo še bolj rajca …
Je to mogoče namen ?
No sedaj vprašanje ni edina ki sem jo kaj naučil ampak na koncu mi je dostikrat bilo žal ker so potem to prakticirale pri drugih.
jo kaj priučit ali ne?
Kak nasvet.

Nasvet: Vpiši se na tečaj slovenščine

Pa kaj bos ti njo ucil? Lepo te prosim…seks je vedno vzajemem..to pomeni, da ocitno si tudi nje slab, oziroma se pred tabo ne more sporstiit- kar pomeni da je ne znas priprvit do tega…

Hehe, joj oprosti Miran. Česa tako dobrega pa že dolgo nisem brala 😄 Simpatično. Uči jo. Dobro delo se vedno poplača 😄

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Žal mi je da vam je smenšo.

No sva se pogovarjala o tem in je sam priznala da ji je že par reklo da slabo seksa.Potem je izrazila željo da jo uklenem v lisice ???

Miran, naredi vse kar ti reče 😊 Mogoče pa je punca učljiva, vsaj željo ima 😄

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close