Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nova revija

nova revija

Kaj menite o novi reviji SuperMami?

Jaz sem jo kupila prvič in zadnjič!

Sploh ne vem za njo! kaj pa je to za ena revija? kaj je tak zanič?

Meni je pa zelo v redu. Boljša kot revija Mami, ker ni tako pocukrana in govori tudi o odnosih s partnerjem (nasveti strokovnjaka), kar nisem še zasledila nikjer. Tudi zelo veliko možnosti sodelovanja je in nagrade. Kaj ti pa ni všeč? Jaz sem bila naročena na revijo Moj malček in sem jo odjavila, ker so se članki zelo ponavljali, Mama pa mi je bila preveč splošna. Kupovala sem jo celo leto, potem pa nehala. Kaj pa ti predlagaš za eno revijo?

Meni je Moj malček všeč, samo je starostno omejen, ker imam že eno hčerko v šoli in o tem ne pišejo ravno veliko. Mame sem imela kmali dosti, berem Eltern iz Nemčije in Otrok in družina pri nas.

Jaz vedno pogledam naslovno stran in se na podlagi člankov odločim katero revijo kupim (Mama, moj malček, otrok&družina). Pač kar nas trenutno zanima. Se vedno najde kaj aktualnega, problem je le, da zmanjka časa za branje.

LPT

Meni se zdi, da je ta nova revijo za šolarje do pubertete.

sem jo prelistala, je za nosečnice in mlade mamice
t.

Meni se zdi pa revija realna, imam že dva otroka, ki sta iz plenic, tako da Moj malček in Mama ne prideta upoštev, pa še vsebine so se venomer ponavljale. Supermami sem kupila zato, ker je pisalo, da je za sodobne mamice, za kar se imam tudi sama. In notri so čisto ok zadeve, sploh se mi ne zdi slaba.

New Report

Close