Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka nova slo nadaljevanka

nova slo nadaljevanka

Ste včeraj gledali Jezero? Zvočno je bila stvar res slaba. Mogoče bodo zvok kaj popravili. Sicer bo mogoče kar dobro za gledat.

Sem čisto pozabila. Bom danes za nazaj,če bom imela čas.

Sem pogledala. Za naše pojme je dobra. Do sedaj res ni bilo še take. Zelo moteč je zelo slab zvok. Kako si kaj takega lahko privoščijo? Se skoraj ni dalo slediti na momente.
Ob priliki moram prebrati knjigo (v knjižnici je dolga čakalna doba). Knjiga je po pravilu vedno precej boljša.

meni super, komaj čakam nadaljevanje, tudi zvok OK

Je čisto ok. No, zvok res ni najboljši, ampak se da pogruntati, kaj je rekel.
Ob branju knjige ima človek čisto druge predstave o izgledu oseb, ampak se bomo sčasoma navadili tudi na Cavazzo.

Zvok je res slab. Kar bi se moralo slišati, se sliši slabo. Na drugi strani pa se neprestano sliši Tarasovo vzdihovanje… kar je bilo meni zelo moteče. Ne oponašat Horatia, prosim, ker izpade res, res štorasto. Glede na propagando in predfilme sem pričakovala boljšo sliko/svetlobo/barvo. Slika je preostra. Taka se uporablja v poročilih in recimo dokumentarcih, za dober film pa taka slika ni. Žal me niti igralka, ki igra Tino, ne prepriča, nekaj na silo je… Ne vem. Najbrž so bila res pričakovanja prevelika, glede na vso propagando.

Počakaj, Tina te bo še prijetno presenetila 🙂

Katera je že Tina? Una temna?
Meni se tudi slika ne zdi nek presežek. Vse je nekam temačno . Ne gre tulaj za pričarat vzdušje, ampak ni dobro narejeno. Zvok ja zelo slab.
Reklame je bilo ogromno. Mogoče preveč? Upam, vsekakor, da se bo stvar naredila. Koliko nadaljevanj ima?

Vse bi še nekako bilo, zvok pa katastrofa. Polovico teksta ni slišnega oz. ga ni za razumet.

Teletekst
771
Vklopili se bodo podnapisi 😉

A se hecaš, kajne?! ;). Nova nadaljevanka in moraš vklopit podnapise. Hvala.

Kako lahko produkcija od sebe spusti tak zvokovni zmazek???!!! A niso prej nič preverjali, kako se sliši?
In Cavazza je zatežen in čemeren, da ga komaj gledam! Samo bekaj basira in momljajoče govori skozi nos!
Toliko smo pričakovali, potem bomo pa
pri slovenskem filmu morali vklopiti podnapise!! Sramota.

Kako lahko produkcija od sebe spusti tak zvokovni zmazek???!!! A niso prej nič preverjali, kako se sliši?
In Cavazza je zatežen in čemeren, da ga komaj gledam! Samo bekaj basira in momljajoče govori skozi nos!
Toliko smo pričakovali, potem bomo pa
pri slovenskem filmu morali vklopiti podnapise!! Sramota.
[/quote]

Najprej sem na to pomislila. Kako so lahko sploh to predvajali? Najbrž so si prej ogledali in videli, da ni za predvajat.

Bodo popravili.

televizijske hiše po svetu že na veliko zbirajo prostovoljne prispevke za odkup te supernadaljevanke:-)))

A dejte kle drek metat. Vse pošimfat, a ne?
Tale tv serija je daleč nad povprečjem slovenske produkcije. Kaj tako dobrega že leta in leta niso naredili.

“Rabim nekoga s kilometrino…..Ne pa eno v minici in petkah……”
“Imam še krajšo, če vam je ta prekratka.”

“Od enega bogataša mulc razvajeni, ki misli, da se bo poscal v morje in bo plima zrasla.”
(Razvajenec se je potem res v hlače poscal, ko ga je Taras porinil v sneg in mu naštel par kozjih molitvic.)

Je precej povprečna, a boljša od mnogih do sedaj. Sliši se pa komaj,;).
Bom prebrala knjigo, pravijo da je veliko boljša od tega.

Zgodba prepočasna … zvok slab…slika pa tudi. npr pogled na posnetke kamer v redepciji -še če ustaviš dliko, ne razbereš oseb…

Po vseh reklamah, promociji, sem pričakovala več. Zvok je res grozen, tudi slika ni najboljša.
Bom še naslednjič gledala, da vidim, če bo kaj več dinamike.

En razvlečen, dolgočasen dolgčas z bednimi igralci. Kdo bo to gledal?

Razočaranje. Nobenega tempa, kar malo dolgočasno. Knjiga me je navdušila, tole pa ne najbolj. Pa Tarasa sem si čisto drugače predstavljala, v knjigi nima nekega nobel stanovanja in avta …
Pa hvala bogu, da sem gledala za nazaj, da sem lahko preskočila reklame, ki jih je bilo po moje vsaj 15 minut v 1 uri.

zdržala pet minut. slovenija se nikoli ne bo rešila kavaclnov, ki niso za pred kamero. naj ostanejo v gledališču, tv pa pustijo tistim, ki nimajo zagovednih konjskih fac in znajo nastopat pred kamero.
gledala sem tisti prizor, ko pride ona baba na novo v službo. Za tak razgovor, bi tip takoj letel iz službe.
tako da je vse skupaj bedno, da bolj bedno biti ne more. ampak če folk popoldneve preždi pred turškim sranjem, bodo tudi tega slovenskega požrli.

To zvoku je res. Zelo slab je.
Bolj me moti sledeče. Sem si ogledala 1. del in nekako je bilo kar o.k. Če me danes vpraša nekdo, kaj je bilo, ne vem povedat. Se ne spomnim. To pomeni, da je bilo …? Spomnim se edino, kako je ena ženska našla truplo in potem je Cavazza nekaj hodil . Kaj se je pravzaprav zgodilo, dogajalo, sem pozabila.

Zelo podobno.
Upam, da je knjiga res veliko boljša!

Še nisem gledala, ampak gotovo je boljše od imbecilnih turških risank za ostarele.

New Report

Close