Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija nova slo tv

nova slo tv

A bo imela kaj boljši tv program kot druge tv?

Glede na izkušnje s takimi zadevami – močno dvomim.

Hrvati so financiral nov program.

A njihova Nova tv? A ni ta posel propadel, vsaj tako so pred časom pisali v časopisih. Če bo podoben program Novi tv, potem še ne bo tako slabo. Včasih imajo kar dosti nove filme in serije. Še en Pop tv pač, da bo kaj konkurence.

Lastniki hrvaške TV Nove so kupili TV 3, če je to vprašanje. Programska shema še ni jasna, verjetno pa bo kot se za komercialno TV spodobi še ena komercialna TV.

Ja, ampak sem ugotovila, da sem se zmotila. Ta nova tv, za katero odštevajo dneve na kanalu, kjer je bil včasih tv3, ni isto kot tv3. Sploh nisem opazila, da so zamenjali ta dva kanala, tako da sem mislila, da je tisto še vedno tv3.
Glede tega, da je Nova tv kupila tv3 – a ni ta posel propadel? Se mi zdi, da sem tako brala v časopisju.

Ta nova tv je od Marka in Ajše iz tv Pika.
Imeli bojo pogovorne oddaje, kvize……..
Še ena tv Pika, brez filmov, nadaljevank itd.

To bo moja bakica spet uživala… 😉

Po prvih dogovorih se je res nekaj zatikalo potem so pa ponovno začeli s pogajanji in se dogovorili, 100 %.

Lp, R

Aha, hvala za informacijo. Sej sem res danes videla prenos neke tekme, pri kateri je bil zraven še logo od Nove tv. Pa kaj veš kdaj bodo kakšne bolj drastične spremembe uvedli glede programa ipd?

New Report

Close