Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Nova služba in plača

Nova služba in plača

Živjo vsem

Včeraj sem podpisala pogodbo za prodajalko, kjer mi piše, da je moja plača 1.059 eur (osnovna bruto).
Se vam to zdi v redu. Kakšne plače imate kaj drugi prodajalci.

Meni se zdi to solidna plača — to pride cca 731 evrov neto, brez olajšav za otroke in dodatka za delovno dobo. KOliko imaš otrok in let delovne dobe?

aha, otrok zaenkrat še nič, delovne dobe pa 5 let, stara sem pa 26

Odvisno, koliko bo še tu zraven dela na črno.
Mislim, neplačanih ur.

To je super plača, toliko še marsikateri tehnolog ali inženir dobi, če gre sedaj sklepati pogodbo za novo zaposlitev

Zivjo nazaj. Soseda dela v Lidlu na blagajni in mislim, da dobi ravno nekje toliko. Dela 25 ur v tednu, glede sobot pa ne vem tocno, kako je s tem. V nedeljo so pa tu trgovine itak zaprte. Sicer pa dobi se dodatek za dopust in bozicnico nekako v tej visini. Stroske dodatnega izobrazevanja tudi krije Lidl (ce pa bi slucajno ne uspela zakljuciti izobrazevanja, bi bila dolzna vracati). Dopusta ima 25 (delovnih) dni v letu.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Zaposlena sem kot prodajalka za polovicni del. cas (ne zaradi starsevstva) moja placa je 327 bruto. Cestitam za sluzbo in fajno placo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close