Nova služba odpoved
A kdo ve. Na novo sem se zaposlila, dobila pogodbo za 3mesece, a se počutim grozno.
Ali lahko dam odpoved. Hvala vsem
Nič lažjega. Udariš nekaj plavih zaporedoma in je stvar rešena.
Potem te pa stožijo in poberejo tudi tisto, kar nimaš.
seveda lahko daš odpoved, poglej samo, koliko odpovednega roka moraš priznat.
mogoče boš morala cel mesec pač oddelat…
samo eni ste res ubogi, da 3 mesece ne morete delat….
A ne bi stisnila zobe in za spremembo delala te tri mesece?
in kaj delaš v tej strašni službi, ali te motijo samo delo ali odnosi,
Če imaš v teh treh mesecih poskusno dobo (npr. 1 mesec) – lahko redno odpoveš delovno razmerje s sedem (7) dnevnim odpovednim rokom. Po poteku poskusnega obdobja pa lahko prav tako podaš odpoved – poglej kaj imaš napsiano v zvezi z odpovednim rokom. Najboljše je, če si spišeš odpoved v kateri prosiš za prenehanje dela s tem in tem datumom, pa boš vidla kaj ti bodo rekli.
ja odnosi in šefica totalen kaos. Pač niso sprejeli da sem nova. Prvi dan že napotki in grožnje o odpovedi, pa še začela nisem oz. sem imela uvajanje. Itak ne moreš takoj znat in pač vprašaš. Nevem res se počutim grozno.
Pa da ne bo pomote, sem zelo delavna in mirljiva in želim si delat, a očitno imam smolo. Probala bom nekako zdržat vsaj te tri mesece, in it čez številne grožnje in poniževanja. Ena oseba, ki dela z mano je super in tudi odšteva dneva, ko bo šla stran. Nevem kaj dogaja v današnjih službah, da skrbijo za take odnose. Res nevem, je res tako težko biti vsaj malo prijazen. Nočem miloščine, samo korekten odnos in nič drugega.
Pozdrav vsem dobrim ljudem
Tudi jaz sem ujeta na podobnem položaju, zato se ti oglašam, samo toliko, da veš, da nisi sama. Pomagat pa žal ne morem. jaz samo iščem in iščem in upam vsak dan sproti, da bom zagledala svoj sanjski oglas. Srečno želim tebi in vsem nam sotrpinom! Pa kaj je to za ena služba- javni sektor, računovodstvo?
Forum je zaprt za komentiranje.