Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova tema…

Nova tema…

Ja, jest bi pa ribe gojil hehehehehehehe

Jani bi bil lahko tud … ribič :))))))

Podpiram :)))))))))))
priznam tudi !

muca .. kaj nej rečem … nisem mela tolk v mislih točno vas tuki na tem forumu, kot nasplošno komunikacije na netu … drugače maš pa čist prav, tok dobr kot se tuki štekamo … to je že skor nemogoče :))))

ma vsi ste super, pa mi nardite vsak dan še lepši !!!

Ma tud to bi šlo Jani. Če pa bi bil ribon, kaj bi bil?

O Pandica.. ti kar božej, koštrunc se bo zdejle.. odlimal od PC -a in bo šel na kosilo.. pol pa gnal male nadobudne koštrunčke na pašo. Samo, v fabrki mi tale forum odpira tolk počas, da sem moral zdejle odgovorit tuki gor 🙂

Jani rad stvari pripelje do konca 🙂

Točno tko..tud vodnarčki smo ene velike sere!! sploh če gledamo filme pa poslusamo glasbo..pa če nas en fejt..oklinca..al pa tud če smo samo preprosto srečni in ko nam je tako toplo pri srčku..tud takrat smo ene velike seree!!! JAA!!
Bi človek reku..ma cmizdrimo za vsako figo…heh smejimo se pa že takoj,ko nam en pokaže prst…hihihi

hihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hja… težko vprašanje 🙂 mogoče…. Soška postrv hahahahahahaha :)))

Jest tud 😉

JTLC!!!

:)))))

enga lubčka sam zate !!!

drugač pa .. jasno da se kdaj pa kdaj zasekiraš za besede, ki jih prebereš .. kdo se pa ne … sam važno je, da greš naprej … brez ranjenega srčka a veš :)))

B. zdej gre … v LJ … kužata česat, ker ga moj predragi očka ne zna :)))))

čau vsem !

Jaz pa jegulja….

Hja, Pandica, samo premalo imam ” modrih ” prispevkov, ker mi nič pametnega ne pade u kepo, šefica pravi zajčja pomladna norost !
Je pa tko, iskreno povedano vsi skupaj, edino vsi!!!! skupaj, smo duša foruma !!

Hja.. vodnarji ste pa sploh ena.. čudna sorta :))))) Bruce, kaj pravš na to… mater 🙂 oba mava.. vodne partnerje doma hehehe

Jani ve.. da so vodnarke OK

Krasno…če bom le doma…obvezno pokliči pa bo..hihi uops sem hotla cifro kr tresent sem gor..hihi
Ti jo pošljem..prauu??
Super ej kaj bom vesela…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ovni držimo skupaj, smo občutljivi, tudi ranljivi, a borbeni, hehe !

hehehehehe 🙂 no … zanimivo 🙂

Zajček, tale je bla pa tako modra, da je kar plava!

No lep pozdravček

Odhajam domov, kjer me čakata mlada kozlička….

ma se mi nedamo kar tko a ne, zajček 🙂

Ja pošlji jo po mailu, pa bom seveda cifro vrnila nazaj.

Lep dan dane

Š:

Uh.. nihče ni popoln.. skor popoln pa ni .. res nihče :))))

Čudna sorta hmmmm..jest pravim taprava sorta!!Nas je treba znat krotit..pa v tapravo stran pobožat..aha..
sej smo čist na izzy..

glej da bo ista :))))))))))

Ooooooooooooooooo palačinke………………

In Jani ma spet idejo za.. večerjo :))))

jest pa električni skat..kad me dirneš ima da te speče..hehehehehehehe
men že buta ke u glavo…grem mal mrzle vode popit!

A na baterije ne gre?

Jani bi se moral pol… obvezno paziti :)))))) Ne diraj lava dok spava :))))

Aha!!!

New Report

Close