Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova tema

Nova tema

odpiram novo temo, ki jo imenujem kar… Nova tema. Da vam ne bo potrebno skakat po starih postih, ki jih je veliiiiiiiiiiiiiiko v zadnjih tednih :)))))

Dobro jutro svet, dobro jutro Slovenija, ki je vsa skurjena, ker je včeraj imela praznik, dobro jutro Tjavendan!!!!

Jani je zdej v službi in resno razmišlja, da bi vse skupaj poslal k vragu in odšel domov :)))))

Dobro jutro Jani…eh kaj boš pošiljal..sem jest v istem zosu kot ti..čaki od pol devete ure naprej,he clo do 4 popoldan.Bova delala,delala delala,kot zamorčeka.hehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kje pa si zdej,pa ja ne že doma?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dobro jutro Jani , nič ne bodi slabe volje ,
saj bo ura takoj dve , pa tri ….
Ne moremo biti vsi doma , bi bila gužva a veš .

Kaj pa proge ledene , čakajo ali so v uporabi ?

Lep dan , grem se vpisat med prisotne ….

Hm, dobro jutro !

Poslati vse k vragu ?
Eh, potrpi še malo ! :))

jutro Jani, muca, Niobi, mariči ! Lep in nadvse prijeten petek.
Jaz sem pa frej :)))))))))))))))))))

Ha,ha muck , prav mogoče , ja .

Živjo !

Zajček , dobro jutro in lep dan !

… brez oklepa …? , bo korak lahak .

Jutro Zajček in Nioba…..Hja vama privoščim,le bodita frej,pa do daske to izkoristita..
Men je pa še pralni stroj riknu!!!..Kedu bo pa zdej prau?!1

Delo nas osvobaja treh velikih zla:
dolgočasja, pregrehe in pomanjkanja.
VOLTAIRE

Ojej..kje si pa volterčka zdej našla..jajaj zat pa delamo,da bomo enkrat svobodni…ampak..priznajte..
a NI FINO VČASIH MAL PREGREŠNIH misli udejanjit..he he he!

Soseda ! Mama ! Prjatlca ! Eni zihar še dela ?

Veš , da je tudi mene edino ta beseda zmotila v
tem kontekstu .

Uha…da bi vidla ti moje sosede,za žehte prat no wey….še na kofete ne hodimo,sam lepo se pozdravljamo,pa kakšno rečemo…Mama..ojej je predaleč..a bom cote na dolenjsko spakirala..aa?
Prjatlc..pa nimam…:((((Žal….očitno bo treba naštet pare..pa po novega..he pa tako poročno darilo,k tko hit crkne vse..heheheh

ti povem kasneje !
Lepo jutro tudi tebi !

če ti je kaj v tolažbo, je crknu tudi meni, že štirinajst dni nazaj ):

hm , ja, tudi mene.

he pejmo bit en mal pregrešni…jupiiiiiii..a ni fino mal kontra celemu ljudstvu,pa kontra vsem tem normam mal pošizit!!!!KUllll……muca je koj za…….

Kadar je duh prost, je telo občutljivo.

Resno ? Neresno ? Hahaha , relativno ?

hehehe, kot sem že rekel 🙂 ne vem, če ne bom vse skupaj nekam poslal in spokal dam :))))

dobro jutro muca :)))

nioba, če bi me danes čakal šiht do dveh, treh, bi ziher vzel dopust :)))))

proge pa še niso ledene, nas nekaj zafrkava… temperatura, vendar, pričakujemo, da led bo.

Dobro jutro nioba in en krasen dan :)))

Norme ? Saj jih ni ! Nekdo si jih je izmislil in so zdaj kot sveto pravilo kulturnemu in civilizacijskemu načinu življenja.
Nak, življenje samo piše svoje zgodbe..
Pa naj mi sedaj kdo oporeka moj način razmišljanja ..
Vsakdo mi lahko leporeči tukaj , mi soli pamet , pa vendar nekje v sebi vsi vemo..vsem se lahko dogaja isto..
samo nekateri si to priznamo , tudi javno, drugi ne…in se sprenevedajo !
He, he muca , pa norme..

Škoda .

no vse….. s tem sem mislu fabrko a ne :))))))))

Jani je vesel, da je tud zajček kdaj frej :)))

uh…. pregreha :))))))))

Pravzaprav odlično napisano. Moj odgovor ? Telo je občutljivo. Kul Nioba za tole !!!!!!

New Report

Close