Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova tema

Nova tema

zajček… bo zdej veš mašina… :)))

bi rekla ja, da je to kar čudež ! Madonca, biti enkrat frej !
Thx Jani ! **

hm, hehe..
zdej se bo pa treba malo pomatrat :)))))))))))

ni kaj zajček, samo mene skrbi, d akljub temune boš preveč frej… če ti je riknu veš mašin

sladka navlaka :))))))

ja, ne pa zlo :))))))))))))

bo zajček že neki spacau :)))
sej miga, sam zaliva :)))))))

Nihče ti ne bo oporekal..ma maš prav..ampak muca bi še vseen mal grešila..hahahaha
A ti ne bi?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

zovi majstora za… veš mašine :)))))

hočeš iskren in celo javen odgovor . Človek sem , zajček tudi in Ja bi grešila, tudi grešim :)) in tudi bom !

očitno se vsi strinjamo da pregreha ni zlo :)))))))

:)))))))))))))

Ni jih zdej pred novim letom . Najti majstora v tem času je tko, kot bi iskala jurček po hosti v tem letnem času.
Pa mislim tudi , da bo treba novega . Je ta že prestar joj , veliko prestar. Pa še kaj bi se moralo zamenjati, ne zaradi starosti zaradi skenslanja kartice u umskem delu :))))

Aleluja!!!……ampak upam da veš,kam pesek tačko moli..hehehehehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Odlično in pošteno razmišljanje gmajnarčkov .

Ojej kok sva si enake..heheheh

Amen ! Muca , zajček je pripravljen na usklajevanje 🙂

aham…….mene grešne misli kar oblivajo…..

Ja, hehe…vem !
Je kot nevidna nitka , ki naju veže ..

Ufa..a si mal jezen zajček,kdo te je razuril..ma tko berem te tvoje poste,me kar strese po životu resss no….!! heheheh
Naspediran zajček je a ne?

in potem je zajček vzel pot pod noge, se odpravil v najbljižjo trgovino in si kupil nov pralni stroj….

matr, pa se res bere kot pravljica…. zajček, veliko uspeha in sreče, pri iskanju najboljše variante 🙂

Jep….hej a ti veš kaj sem jest bla prejšnjem živlenju….???

seveda, kaj čmo tajit ne da :))))

Bingo muca !
Si me prečitala .
Jedro naspidiranosti ti bo povedano !!
In ja, me je nekdo razkuril.

uh, še dobro da so samo misli 🙂

New Report

Close