Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova tema

Nova tema

hehe..miru sicer ne bo, bo pa ročno pranje, ja, to pa ja, ziher madona :))))))))))))))))))))))))

hahahahaha, ma ja… belo je lepse, crno je slajse :))))))))

ups.. to so včasih rekli za vino hehehehehehe

seveda in spet bo treba vse na roke… matr ženske :)))))))))))

hehehe, je treba mende sprobat, al kaj ???

He glede na moj kup cunj..he bo mir ke v novo leto…hehehe sej ti jih lahko mal odstopim,če maš premal cunj mislim….
Sej veš..delat je treba da traparije ne hodjo..po glau..
hej a čem enga plavga usekat dons!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJA:)

vas kumi dohajam:)))))))))))))))))))))))
PACMAKAM VORNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH YEEEEEEEEEEEEES

Jajaj drgn,drgn..hihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

če ni črnega pa kar plavega heheheheh

hehehe , joj…
sprememba če drugega ne !
Ročno mogoče bolj zaleže tko na vsake kvatre :))))))))
je pol bolj belo, perilo…

Točn tko…a zdej po vsme tem mislite da grem jest na šiht al kaj…he še zmeri sedim u pižam tuki.bemti!

hahah kaj pa če grem kar u pižam…heheh kaj bodo gledal..

muca raje ne !
Samo še več problemov bo. Stisni zobčke, nariši si nasmeh na faco, čeprav kisel, oboroži se do zob z neobčutljivostjo in juriš…

jaja drgn :))))))))))))))))

no pol pa pride do tistih ugotovitev.. ko nekatere… sej z mojim dedcom pa ni n’č, noče n’č pomagat, za vse sem sama, moram sama kuhat, pospravlat…. kaj en bi blo tko če morajo dedci…

Jani pa zelo rad pomaga, pa kuha, pa pospravlja, pa …. no ja pegla pa ne :))))))))))

ma mene je pa ta Voltaire..tko ma tko..narajcal,da se zdej komej nazaj tiščim…hmmmm?!!!

jaaap – men beseda greh glih
ne gre dobr doooool..

pa kdo hudiča ma pravico na nekoga
kazat s prstom pa reč TI GREŠNIK

škrat se je navsezgodi razhudil:))))))))
ufff…

A ne no..ti škrat bit hud….Ma dej no…smileeeeeeeee..*******

zdej če imaš glih kako lepo pižamco gor, ne vidim ovire , da ne bi šla kar v njej .

ma ne bi glih priporočal, ker sam nimam tovrstnih izkušenj, tako da se bo potrebno zanesti na svojo lastno pamet in….

🙂 neč nazaj tišat , navali vornk
ne de

če človk kej nazaj tiši lohka še
čir dobi, jest vse sprot spucam:)))))))))))))))))

prima Jani , povedano !

hehehehehe, dober da je med nama en velik hrib :))))))))))))))

točno tako !

ne se jezit no :)))))) sej Jani tud nima pregrehe glih za zlo :)))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))

sej nisem hud, sam ne tukile enmu
delovnemu človeku zagona jemat
z mislimi na sek.anje;-)
… doniš…..

… hudo….
postelja………. ufff

bolj poštirkano ja :))))))))))))))))))

če ni druzga je pač treba ročno :)))))))

New Report

Close