Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova tema

Nova tema

viš da je vsaka stvar za neki dobra:))))))))))))))))))))

no ja.. jest mam srečo, da sem že na šihtu :))))

odločni zajčk:)

Ja, k glih tko ni vsak dan , pa če ne traja ravno predolgo, bol bi pa še šlo tko. Hehe, ja včasih smo kaj še poštirkali vmes , ovratnike al kaj, da je bolj pokončno stalo.

ja .. tud jest tko mislim ja :))))

kam si pa pižamco zložu ?

Aha :)))))))

ja luštno bi bilo , danes so že tko lepi vzorčki na pižamcah . Če pa komu ne bi bilo všeč , je pa prav čuden pol 🙂

kedo se pa jezi …………..grrrrrrrr:)))))))))))))))))))

jest Bi pa Ne pustijo – that is a problem;-)

(..doniš…. pa majo polna usta o človekovih primarnih potrebah…)

ja zdej pa namesto štirke eni uporabljajo … viagro :))))))))))))))))))))))

hm , mende ni dobra za srce :))
zajček bi raje kake kapljice zeliščne :)))))))))
za boljši napad !

na povšter :))))

Hja ! Saj veš ! Navsezadnje smo vsi le ljudje anede, pa kaj bomo potem se neki šli da ne bi ..
ker ko pride, pride , ni pomoči..je lepo enkrat Roadrat o tem pisal na srednjih, tako življenjsko, bom poiskala nekoč in vam dala za čitat. Tega človeka zelo cenim , ker je človek v pravem pomenu besede !

ja sej pravjo, da te lahk napade.. če ješ viagro :)))))))))))))))))

:)))))))))))))))))
jest sem jo pa pustila na pralnem stroju :)))))))

to mora bit pol pa že kresanje :)))
ne vem če je to pameten pogovor za ob tejli uri :))))))))))))))))))))))))))))))))

sej pol ni čudno da pralni stroj zaliva :))))))))))))))))))

pametno ni.. poživi pa krvni obtok, pa mal adrenalina nardi :))))))))

hehe, ja adrenalin, hej meni je kar vroče :)))))))))))))))

čak jo grem pospravt :))))))))))))))))))))))

mene pa tuki zebe k strela.. n’č ne kurijo :)))))

A da ne? A pol nisi tak k me..hehehehe:))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja – so produžil praznike:(

mene tud zebka, je treba migat vsaj z nožnimipalci ne de:)

Pismo..čas odhoda se bliža..Nč nau s taplavim..pr men vse bolj na rdeče vleče..heheheh O jebela…na tak dan delat a nui grozno,ko ti po glavi sami pregrehi norijo….

No muca se je oblekla,tko da bo treba delat! A pohoto nč nau,mam čas da se do šihta med potjjo skuliram..hihihihi

Ampak sem dons tko sportiš oblečena..da bi šla lahko še na kak joging hehehehehehev paru sevede..
Ful seka zato bolj da grem..:))) Lepo se mejte pa zdravo pregrešni mi ostanite……

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

vroč zajčk:)

New Report

Close