Nova tema…
… tako B. je malo brala za nazaj… ker že nekaj časa ni bila na forumu je bila odklopljena .. zdaj pa se javljam po ADSL-u yesssss :)) … in … pokorno javljam sledeče …..
1. MUCI želim vse naj naj naj za njen okrogli rojstni dan … da še naprej ostane taka muca kotj o poznamo …!!
2. kaj se dogaja z gmajnico … ste vsi lepo opisali napisali, razložili …. B. pa samo dodaja .. da enostavno v življenju so vzponi in padci … Mariči je to izlila na papir … saško ful lepo obrazložil … Jani kratko in jedernato zadel bistvo … Zajči je itak sonček … jaz pa tako kot Nioba …. vedno vse zamudim:))))) …se pa absolutno strinjam z Muco… kdaj se bomo kej dobili …B. si z velikim veseljem vzela frej večer za žur zvami vsemi !!!
3. … pri nas je zadnje dni vse pikasto in srbeče … miško je namreč staknil norice in tako bom kar nekaj dni doma … nič ven nič nikamor… če pa kdo želi … pa naj pride k nam na…norice :)))))
tako … za enkrat bo dovolj … zdej grem delat zajtrk za moja dva fanta… ki se še veselo crkljata pod koutrčki :))
B. vas ima vse rada …če je na forumu ali ni… če ste na forumu ali niste!!!! TKO !!!
cmokce vsem !!!!!
B.
Baaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii****************:))))))))))))))
A pol ste vsi nori? heheheheheh Kullll!! Pr nas smo to eni že dali skozi..ta drugi pa še mora……Je pa res,da teh otroških nalezljivih bolezni pri nas sploh ni…To mi pa ni všeč..ker je treba dat skozi vse to čim prej!
Hvala za čestitke..itak greš zlo hitro za menoj tudi na okroglo mojo cifro……heheheh ti vrnem :))))
Barbara, hvala za tako prijetno in simpatično
popotovanje, iskrena hvala. Morali ste se imeti
čudovito in zagrabila me je želja po tem potovanju!
verjem,da ni nič drugače..ampak nikoli dvojke več ne bo..to je res….aja pa tudi trojke pa ničle ne…heheh bo pa samo še 4 heheheheh:))) Super tolažba kajne…ampak zdej sva kul babe..hehehe:)))
Oh Hudiča no…….ampak ste pa od sile res!
Pa kdo vse v tem sodeluje…ste prostovoljci…al tisti zavedni ki dihate s svojim krajem in ste ponosni na tako veliko fešto,zato delate s srcem in promovirate svoj domek…aa?
uh Mariči … sej ni tolk težko veš … sam odločiš se .. pa greš pa je :))
no … tko nekako … ker mal časa si je treba vzet … pa vsaj za avionsko karto mal prišparat … pa je
B. tudi sanja … kam bo spet šla :))))))
… in ja imeli smo se super super .. predvsem zaradi tamaučka … vsi so ga oboževali in tako posledično so morali imeti radi tudi naju :))) vsaj tam kjer smo se mi klatili pač niso navajeni belcev z otroki :))) blondinčki … to je za njih nekaj čist nadzemeljskega :)))
B.
… joj :)))
Kot lepo pravi Barbi – tudi jeaz pridem več ksno in vse zamudim :)))
A okroglo da je bilo ?
No , jaz ti želim še veliko ponovitev teh okroglih – in naj bodo okrogle v vseh lepih pomenih te besede :)))
Muca , vse naj , naj , naj , naj , naj …. ma @!#$ , danes nimam besed , sem še pod vplivom enega drugega branja
Nikita misli na muco , še posebej takrat , ko se spomni , kako je lepo it na Bled … in si želi tja , za par dni …