Nova tjavendanovka
No , da malo pojasnim tukajšnje teme.
Tale forum je resnično namenjen le zato , da si damo “mozak na ispaš”.
Zato so teme , kot praviš , malo out , mimo , ni tak seks kot na mladih ( zakaj le , če pa je za to poseben forum) , v glavnem se hecamo , malo provociramo , kregamo se pa NE ! Če si kakrkoli takega prebrala , si dobila napačen vtis , ker se je parkrat zgodilo , da so sem prišli delat zdraho eni provokatorji s srednjih. Pa to je dolga, blesava zgodba , ki je ne želimo pogrevati , če ni ravno treba !
Ker se tu vsi poznamo med sabo , srečali smo se že večkrat , se tudi pogovarjamo na način , ki je precej drugačen od ostalih forumov. Še posebej zato , ker velika večina nas sodelujočih živi , recimo temu, vsakdanjik , ki nas precej obremenjuje in preizkuša , pa zato vsaj tu rabimo malo sprostitve.
No , saj če boš ostala in se nam skušala prilagoditi , boš sčasoma že izvedela vse o nas in naših življenjskih zgodbah.
Ampak verjemi mi na besedo – tu smo v glavnem taki , ki bi ti lahko marsikaj povedali o življenjskih prezkušnjah in kako se s tem spopadamo.
Zato znamo tudi poslušati.
Nikita upa , da se bomo razumeli
Hja , veš , tudi mi beremo druge forume :)))
Pa si večkrat napisala , od kod si , pa kje delaš (občina , a ne ?) pa koliko si stara …. marsikaj , jaz pa se včasih spomnim ;)))
Dobro , nič takega ! Mislim pa resno , ko si že tu , se lahko kdaj zmeniva tudi v Splendidu , pa ti povem kaj več o nas in našem načinu , da ne boš imela tako zgrešen feeling.
Nikitka je tudi od tu , pa tudi računalničarka , pa še en tatoo bi si rada dala nardit
A se vam tud odpirajo nage babe ko klikate po postih..heheheh matr Primož a je to njegovo maslo..uhhh pol bo moj dec koj prsu sem heheheh hecam seeeeeeee!!!
Ne resno a se vam tud odpirajo nespodobne slikice???
Oh, Bgv, spravila sem se in si me v precej
neugoden in neroden položaj. Nisem noben
bog, da bi se mi ti posebej zahvaljevala, ker kao da ti jaz dajem možnost, ah, nikar tako, mi je neprijetno, ker sem se grdo obnašala. Zato bova dejali tako: najprej oprosti, ker sem navalila nate kot mutav na telefon, razlogi so ti poznani, smo dokaj nezaupljivi. Potem dalje: možnost zasluži vsakdo, ni mu je treba dajati, vzeti si jo mora. Torej, vzemi si možnosti in jo izkoristi. Jaz pa sem ravnala neumno in nerodno, torej sem si dala napačno možnost, da bi me ti prav razumela.
Oki, Bgv, gremo z resnostjo in z norčijami naprej in – dobro se počuti!