Nova tjavendanovka
heh … a veš kaj .. men je čist vseen če ene par tujcem dajo slovensko državljanstvo … se bo vsaj mal pomešala tale naša ‘čista’ kri :))))) ker če bojo čakal da se nataliteta kar po naravni poti poveča … se bojim, da bo kmal prepozno :))) sploh ob tako zelo spodbudnih zakonih, ki se zadne cajte sprejemajo .. eh .. mal zašla spet …
hahahaha barbi berem berem pa ni ni jasno..no na koncu pa vidim..oki sej tud to paše.Ti pa povem,da si s tem razmišljanjem mene napeljala na mulatke male micene cukrčke..a niso fletni.Jest bi koj enga takega uhhh.
a veš kako Lili .. tud jaz mojga sončka .. tistega, ki je zdele v vrtcu .. ne zamenjam za nič na svetu :)) .. smo si ga tooooook želel .. kar preveč :)))
Pa ti tud zato želim, da se ti želja čimprej uresniči … naj bo en, dva, tri .. kolikor si jih želiš … tudi B. še zmeri razmišlja o tadrugem … hmmmm … včasih sem si jih želela celo več .. no ja .. haha .. časi se spreminjajo … ane 🙂
B. .. še vedno drži pesti :))
a veš da je tud to en ‘mojih’ problemov .. včasih si mislim .. kaj bi delal nove mulčke, ko pa je na svetu tooooooooooook takih, za katere ne skrbi nihče .. uh .. ob takih temah me kar stiska ….
B. si ful želi posvojiti kakega malčka, ki nima nikogar ….. pa kaj ko je ta naša država tolk preklet butasta, da ne šteka .. v čem je bistvo …
Cmka tako ja..lej da te potolažim..vsaka stvar je za nekaj dobra,pa tudi če je huda!Včasih narava in stvari in ljudje..sami poskrbijo,da JE TAKO..čeprav hudo!A hvalabogu za nekej je že dobro! ***CMOKK!! LILIka moja…BO BOOOOO!!!