Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis NOVA UPORABNICA SE ŽELI INFORMIRATI

NOVA UPORABNICA SE ŽELI INFORMIRATI

Razložite mi prosim, kako je to z debato o knjigi meseca. Kje in kdaj jo določite in kje o njej diskutirate. Uspela sem namreč prebrati, da je knjiga meseca novembra DNEVNIK BRIDGET JONES, ki je mimogrede zame najbolj bralna knjiga doslej (izgleda, da sem malo čudna, a ne?), pa druga njena mi je še boljša. Ne vidim pa, kje ste o njej debatirali, niti ne vidim, katera knjiga bo na vrsti v decembru.

Hvala in lep pozdrav!

Janja

Janja, odločitev o knjigi pade na strani , debata pa se odpre kar tukaj. Ker pa je tukaj malo obiska in odziv na glasovanje o knjigi tudi bolj klavern, čakamo na aktiviste, kot si ti! Sedaj se odloča o knjigi in se bo kmalu zaključilo. Potem pa bo treba zmagovalno knjigo še prebrati – nato se odpre debata.

Sorči, Irena, ampak jaz do sedaj še zmeraj nisem uspela odkriti, kje na zgoraj predlagani strani se skriva predlog za “knjigo meseca”. Mi lahko prosim razložiš?

Klikni na povezavo, ki ti jo je omenila Irena in na desni strani je rubrika Anketa, kjer se odločiš za eno od punujenih knjig. Trenutno vodi Bralec B.Schlinka.

LP,Kaja

Najlepša ti hvala, Kaja. Zdaj štekam. 🙂 Saj pri tej anketi sem pa celo že glasovala.

Janja

New Report

Close