novalac it
Tako kot so že rekli – samo v lekarni. Glede na to,da je res drago in v bistvu precenjeno, ga poskusi zamenjati s kakšnim drugim. Nič ni narobe, če menjaš mleka, niti če ga mešaš (paziš samo, da je razmerje med vodo in prahom takšno kot mora biti). Pri nas se je dobro obnesla Beba Sensitive, samo mislim, da ga pri nas ni več, ga pa lahko kupiš prek spleta:
http://www.rcs-pro.com/en/Nutrition-Food/Baby-food/2/
Sicer pa poskusiš s kakšnim drugim (najprej navadnim) mlekom, npr. DM Babylove je bilo pri našem mlajšem zakon, potem imaš še Hipp, pa Humano,…Aptamil Comfort pri nas ni bil ok, pri drugih pa je npr. Skratka – ni treba, da daješ najdražje mleko, ker so druga, precej cenejša lahko še boljša za tvojega otroka.
Aja, še na Bebivito (dobiš v Muellerju) sem pozabila, pa Holle. Skratka mlek kar nekaj in verjamem, da bo eno ok tudi za tvojega otroka. Sicer pa en nasvet – preden zacnes s temi specialnimi mleki (kar so ti IT, AC, Sensitive itd.), poskusi z navadnimi. V praksi se navadno pokaže, da tusto spec. mleko ni nič bolj učinkovito, kot pa navadno. Samo pravo moraš najti.
Še to – ni nobene panike, če večkrat zamenjaš mleko, čeprav radi strašijo s tem! Tudi mešanje je dovoljeno.
Pozdravljena,
mi smo uporabljali oz ga še mleko iz Dm in sicer mleko Babylove bio.
Same pohvale, novalac je našo pikico zapiral, smo po priporočilih poizkusili tega in je res fajn;-)
Tudi jaz sem mislila, da je Novalac najboljši, sploh na ceno, saj še kar mislimo, kar je dražje je boljše no, pa sem se v tem primeru uštela, priporočam skok do dm;-)