Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Nove cpp pole od 1.1.2014?

Nove cpp pole od 1.1.2014?

no ti povem da nove pole elektronske so velik tezje zdaj je 2500 vprasanj prej jih je blo 240 stem da je mozno vec pravilnih odgovorou in poleg usega je 40 vprasanj od tega fališ 3 si pogrnu lep pozdrav

Nova elektronska vprašanja, ki jih najdete na AVP so živa katastrofa. Tam so vprašanja, ki nimajo nikakršne veze z vozniškim izpitom. Tu govorim predvsem za višje kategorije (C,D).
Med drugim so vprašanja kot je, na kaj se testira zavorno olje??????? Halo. To pa res zanima bodočega voznika. Ni mi jasno zakaj naj bi to voznik moral vedeti. Ali pa kakšne vrste retarderja poznaš?????. Prav prekleto vseeno je kakšne vrste, bistvo je da bodoči voznik pozna funkcijo in da zna to zavoro uporabljati.S temi vprašanji se ukvarjajo izključno avtomehaniki in ne bodoči vozniki. In še cel kup podobnih bedarij.
Kar se pa tiče uspešnosti kandidatov pa je še ena zgodba zase. Na neki (ne bom jo omenjal) upravni enoti so teste izpolnjevale tri skupine kandidatov s po 14 ali 15 kandidatov. Iz vsake skupine jih je opravilo točno trije kandidati??????? Moje mnenje je, da s tem novim sistemom nekaj ni v redu. Ali želijo uničiti avtošole ali pa AVP s tem polni svoj proračun.
Da o izpitnih komisijah niti ne izgubljam besed. Tu so šele zanimive zgodbe.

glede na zahtevnost in nesmiselnost nekaterih vprašanj sprašujem
kakšna je uspešnost reševanja novih testov učiteljev vožnje in predavateljev cpp.
In kako je mogoče če imam pri vprašanju tri možne odgovore prav enega pa ne odgovorim šteto kot
da sem naredila vse narobe.
Ali avtošole za to da si ohranjajo število bodočih voznikov res na področju reševanja teestov ne morejo narediti nič
da bi zadeva bila bolj poštena do tistih ki morajo vsakokrat po neuspelem poskusu ponovno plačati in polniti državno blagajno.

Pozdravljeni, navedeno vprašanje pošljite na [email protected]. Žal šole vožnje nimajo nič s tem .Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close