Najdi forum

Splash Forum Politični čvek nove ustanove

nove ustanove

hja, dobili smo 4 nove ustanove in 4 nove direktorje z visokimi plačami.

hvala Virant in JJ, ker tako lahkotno zapravljata naš denar!

http://www.finance.si/227854/Virant_dolo{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8il_pla{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8o_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}B9tirim_novim_direktorjem

Tole bo stalo nekaj desetkrat več kot 4 plače : http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=185667

veseli se in beri:

>>>>

aja sem pozabila, upokojenci so drugorazredni državljani za nekatere, aneda?:)))

Se zelo veselim, če se bodo dvignile plače kot predvideva Kuhelj in s tem bo država dobila več denarja tudi za direktorje novih ustanov.

>aja sem pozabila, upokojenci so drugorazredni državljani za nekatere, aneda?:)))

Niso, ampak upokojencev je pol milijona, direktorji pa so štirje, aneda ? :-))))))))))))))

ampak upokojenci morajo preživet.

teh novih zavodov in direktorjev pa ne bi bilo treba, v tem je velika razlika, kaneda?:)

NINEJ, upokojenci še zdaleč niso drugorazredni državljani. Kar primerjaj njihovih zahtevanih 600€ s tistimi fičniki, ki jih dobi današnji najnižje plačani delavec. Pa verjetno s plačo preživlja še kakšna usta. Da ne govorim, kakšno penzijo bomo imeli tisti, ki bomo delali še dlje in bomo šli v penzijo čez 10, 20 let.

ne da se mi še enkrat pisat:
bi pa nekateri radi pozabili nanje!:)))

ti bim pripopala moj post iz teme malo nižje:

Re: pokojnine
Napisal: ninej
Datum: 28.10.2008 12:09

a kje, kaj pa je naredila, reformo je prekinila z usklajevanjem pokojnin s plačami, ne pa medpokojninskimi prejemki, bistvena razlika!

seveda jih ne bo, dokler ne prenovijo reforme, je ne mora bit, nihče ni toliko nor, da bi se kar na horuk spustil v višanje pokojnin. Pa ja nisi verjel Erjavcu, jaz niti za trenutek, ne moremo imet minimalne penzije po 600€, če so plače 400€, najprej je potrebno tudi pri plačah nekaj naredit, da bodo lahko penzije večje!:)))

sicer je pa ta tema namenjena diroktorjem , ki bodo zapravljali naš denar, ki bi bil lahko namenje tudi za tole reformo!:)))

Mislim da ie pokojninski sklad nekaj drugega kot novo zaposleni direktorji!

Dokler se oba napajata iz naših plač niti ne. Razlika je le v tem, da so upokojenci čisti strošek, od direktorja pa upaš da bo prinesel kaj dobička pa četudi je to državna ustanova.

hehehe, upam da jih nova vlada ukini, da ne bo nepotrebnih stroškov, na ustanove mislim.

aha jemlješ upokojence kot nepotrebni strošek, in kaj naredimo z nepotrebnim stroškom?……………..žalostno boss, res žalostno!

hehehe, upam da jih nova vlada ukini, da ne bo nepotrebnih stroškov, na ustanove mislim.

aha jemlješ upokojence kot nepotrebni strošek, in kaj naredimo z nepotrebnim stroškom?……………..žalostno boss, res žalostno![/quote]

Ali ti razumeš in ločiš med besedami ČISTI STROŠEK IN NEPOTREBNI STROŠEK ????? Niti osnov ne razumeš, kaj sploh pišeše.

kaj so bili takrat, ko so ustvarjali za nas, tudi čisti stroški???

vseeno, čiste stroške radi znajšamo na minimum, torej ni velike razlike!!!

Zakaj imaš tako veliko veselje s preobračanjem besed? Napisal sem točno to kar sem , ni besedila med vrsticami, samo to kar je napisano.

Zakaj imaš tako veliko veselje s preobračanjem besed? Napisal sem točno to kar sem , ni besedila med vrsticami, samo to kar je napisano.[/quote]

ja prov, ampak dejstvo še vedno ostaja, čiste stroške je potrebno zmanjšati na minimum!:))))

Zakaj imaš tako veliko veselje s preobračanjem besed? Napisal sem točno to kar sem , ni besedila med vrsticami, samo to kar je napisano.[/quote]

ja prov, ampak dejstvo še vedno ostaja, čiste stroške je potrebno zmanjšati na minimum!:))))[/quote]

Ma ninej, saj je brez veze. Če ne razumeš kaj sem napisal raje ne komentiraj.

razumem, saj vem kako to gre v praksi!:)))

New Report

Close