November- Tenerifi

Ti bi lahko sel tja na rehabilitacijo, samo da ne bi se tam kaj zažgal, ker tam pa ne bo pavlica :)))
[/quote]
Sem že rehabilitiran. Pavliča nisem videl že slabih 50 let. Že takrat je bil za v penzijo. Kaj le počne danes, lovi ribe?

Sem bila že večkrat na Kanarcih.
Se da dobiti let s transferjem + hotel, včasih celo z zajtrkom ali polpenzionom za 300 do 350 eur, Za 14 dni.odhod iz Muenchna, Graza ali Salzburga.
Pri tejle konkretni ponudbi mene zelo zmoti, da v ceni ni vključene prtljage.
Ta strošek lahko nanese še 1x toliko, kot je cena za let.
Poleg tega oglašajo 6 nočitev za 172 eur, ko sešteješ namestitev + letalo znese to že 344 eur.
Temu je potrebno prišteti še strošek transferja od letališča do hotela in obratno, kar lahko nanese kar precej. Tudi, če uporabiš javni prevoz, je od letališča do Puerto de la Cruza kar kakšnih 4 0 km, če ne več, tam pa moraš najeti taksi, da te pripelje do hotela.
Prijazno od Južne, da je poiskala destinacijo za tiste, ki letujejo samo na Hrvaškem iz razloga, da je povsod drugje dražje, drugače bi pa z veseljem šli še kam drugam.
[/quote]
Jap, slučajn sm včer to ponudbo zasledila na fb in jo glih zato prilimala, ker ni pocen, je Hr cenejša ok, sej ne rečm, obstajajo tud cenejše destinacije, ponudbe, ampak se tud tam nabere.