Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Novi kia Ceed sw Bencinski 1.4 CVVT

Novi kia Ceed sw Bencinski 1.4 CVVT

Pozdravljeni! zanima me na koliko km se dela servis pri omenjenem avtomobilu?lp

Servis imaš pri novem pro_cee’du na vsakih 15.000 kilometrov. Prvi servis te bo stal cca 140 evrov, nato nekaj več in že spet nekaj manj. Vsak drugi servis vključuje namreč menjavo več različnih zadev, zato razlika v ceni.

Zdravo, zanimam se za nakup 1.4 pro ceeda sw, jureeeeeeeeeeee kako si zadovoljen z njim?

Moja žene ima trivratnega 1.4 in je z njim zelo zadovoljna. Lepo teče in tudi dobro vleče, SW je sicer nekoliko težji. Če delaš več km, bi jaz vzel na tvojem mestu dizla, sicer je pa bencinar boljša varianta. Servisi so pa v primerjavi s prejšnjim meganom milina,, saj se avto ni še nič pokvaril – ima cca 76k prevoženih. Vse b.p.

Glede na garancijo in izkušnje nekaterih znancev, bi si upal trditi, da ti bo cee’d dosti bolje služil kot meni golf. Če bi vedel, da bo tako ga ne bi nikoli kupil…jeb…nemca, zaradi katerega se konstantno svaljkam po servisu. Včasih so bili rižotkarji res bolj poden, danes so pa top v smislu racionalnosti in tega, da enostavno delajo in ne veš, da jih sploh imaš – včasih so bili taki japanarji, a se je ta njihova kakovost z globalizacijo poizgubila.

Daj cee’du priložnost. Jast ga nimam.Bi ga pa mel če bi mel več keša. Moj frend je nadzadovoljen z njim že tri leta pa je kupu dve let starga s 70K km, zdej ma čez 180k kmjev.

New Report

Close