Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Novi okostnjak Dragutina Mateja

Novi okostnjak Dragutina Mateja

Ko smo danes pripravljali vse potrebno za sporazumno prekinitev najemne predpogodbe z DSU Nepremičnine, smo iz gole previdnosti dali ponovno preveriti, ali obstaja še kakšen dokument, ki bi nam pri tem pomagal. In potem so nam s policije prinesli aneks k najemni predpogodbi, datiran je bil 20. novembra 2008, s katerim so dvignili mesečno najemnino za novo stavbo. Aneks je podpisal takratni minister Mate. Prej bi bila mesečna najemnina približno 323.000, z aneksom pa je bila dvignjena na približno 386.000 evrov na mesec. Kot razlog za dvig so navedli dodatna dela.” Dodajmo, da je bila primopredaja med Matejem in Kresalovo opravljena le štiri dni kasneje, 24. novembra 2008.
………………………………………………………

kar padajo in padajo tile okostnjaki!!!!Hmmm 4 dni pred predajo si je dovolil gospod Mate podpisati aneks k pogodbi in s tem dvignil najemnino za 63.000€!!! Me prav zanima, kaj bo sedaj napletel!!!:)

Ja in?

Res tipično vladanje. Ko so začeli ekonomisti opozarjati vlado da ne dela in da gre gospodarstvo k hudiču zaradi nje, je treba takoj potegniti iz omare okostnjaka da bi speljali temo drugam. Spelte se že enkrat z vlade ker ste nesposobni.

ekonimisti opozarjajo že namanj 10 let, a nisi vedel tega!!!

prejšnja vlada je pa imela vse pogoje da današnji veliko bolje postilje, pa ji ni, veš včasih mi je res žal, da ni zmagal Janša, bi bilo sedalje zelo zanimivo!!!

Res je , da bi ji lahko še bolj postlal posteljo, a je Pahor še to uničil kar je dobil. Aja, ninej, zadnjič so razpravljal o pokojninah na RTS, pa tvojega UTD še povohal niso.

eh boss sedaj si me pa precenil in to kar precej, tolk pametna pa nisem da bi bila ta ideja moja!!!!

počak še mal, ko se bo vse vkup začelo sesuvat, bo potrebno najti drug sistem; če želimo imeti še po ustavi socialno državo!!!

Se že sesuva! Ja kje pa ti živiš? V jami?

ninej čaka na novo revolucijo…….ali pa državljansko vojno?….nisem čisto sigurna….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

zakaj??:)))

Boljševiki so že vedeli v katerih glavcah bodo našli primerno zemljo za svoje seme. Problem pa je ta, da je sedaj že teško prodati pridelek, ker je pač konkurenca !!!

New Report

Close