Novi partner, bi rad vzgajal moja otroka
Preden se je preselil k meni smo odšli na dopust. Imeli smo se fantastično. Od dneva pod isto streho pa kaže svoj pravi obraz. Na živce mu gresta moja otroka, ki sta pridna in lepo vzgojena. Zdi se mi, da mu gre na živce samo zato ker sta. Vse kar rečeta in naredita je narobe. Rad bi ju vzgajal, kar pa sem sama proti. Otroka imata očeta in to zelo dobrega in skrbnega. On je zanju tujec, ki s je vselil v njun dom, ki si deli posteljo z njuno mamo. Ne upam jih pustiti samih doma, ker imam občutek, da bi lahko koga celo udaril. Ko mu rečem, da mu otoka nič nočeta in da se bom že jaz z njima dogovarjala, če se mi bo zdelo, da sta kaj naredila narobe, se zelo razburi, kolne, zmerja in izsiljuje. Se mi zdi, da sem se s tole vezo malo prenaglila, sedaj pa ne vem kako naj se ga znebim.
Jaz pa res ne razumem zakaj si ti, ki trdiš da si mama, sprejela tujca v hišo, nekoga ki ne mara otrok?
če si sama in imaš otroka/e nikdar ne spustiš v vaš dom nekoga, ki jih nima rad. Nikdar!
kako se ga znebit? ja ven ga vrž ane. če ne zmoreš sama pa naj ti kdo pomaga. Kaj pa vem, kak močnejši brat, kolega ali kaj…
Preberem samo to da so šli na dopust, kjer je bil fantastičen, potem pa se je vselil k njim pa ni bil več.
Iz tega razberem le to, da ga je poznala malo časa, pa ga že spustila živet k njim.
psihiči sevada so naokoli nas-zato pa ne spustiš nekoga tako hitro k sebi, sploh če so v zgodbi tudi otroki.
zato pa sem rekla da naj na pomoč pokliče koga močnejšega, če ga ima.
Naivnica, 29.09.2021 ob 21:37
Preden se je preselil k meni smo odšli na dopust. Imeli smo se fantastično. Od dneva pod isto streho pa kaže svoj pravi obraz. Na živce mu gresta moja otroka, ki sta pridna in lepo vzgojena. Zdi se mi, da mu gre na živce samo zato ker sta. Vse kar rečeta in naredita je narobe. Rad bi ju vzgajal, kar pa sem sama proti. Otroka imata očeta in to zelo dobrega in skrbnega. On je zanju tujec, ki s je vselil v njun dom, ki si deli posteljo z njuno mamo. Ne upam jih pustiti samih doma, ker imam občutek, da bi lahko koga celo udaril. Ko mu rečem, da mu otoka nič nočeta in da se bom že jaz z njima dogovarjala, če se mi bo zdelo, da sta kaj naredila narobe, se zelo razburi, kolne, zmerja in izsiljuje. Se mi zdi, da sem se s tole vezo malo prenaglila, sedaj pa ne vem kako naj se ga znebim.
lepo vzgojena?ja to reče vsaka mama.
in logično da če sta skupaj da ju vzgaja.mislm halo????
z dnem,ko sta skupaj STE DRUZINA.kaj ti tu ni jasno?
kako si lahko proti da ju vzgaja????
če je za otroka tujec kaj potem sploh dela pri tebi???
mislm zenska ej…ti še nimaš čisto razjasnejih stvari…
Čist preposto se ga znebiš. Vsedeš se dol z njim popoldne in mu poveš, da žal ne bo šlo, da si ugotovila, da vaju je vidiš skupaj. Vprašaš, kdaj bi se lahko izselil. Če pove eno pametno časovnico (recimo 1-2 teden), ok. Če ne želi iti, si vzameš 1 dan dopusta, spakiraš njegove stvari, jih postaviš pred vrata in zamenjaš ključavnico, če ima ključe. Če karkoli grozi, pokličeš policijo.
Če bi psihič, bi to moralo zadostovati. Če je psihič, potem pa imaš težave in bo treba še kaj več.
Ne more ga postavit pred vrata, če ima pri njej stalno prebivališče. Samo s tožbo. Če zamenja ključavnico, bo ona odgovarjala. Vsedita se, povej mu da nista za skupaj in da naj se v uglednem času izseli. Če ne bo hotel, pripelji kakšnega sorodnika moškega spola in naj nekaj časa živi pri vas. Menda mu bo kapnilo.
Nikoli ne bom razumela žensk, ki si vlačijo kar neke tujce, ki so jih parkrat povaljale, da živijo skupaj z njihovimi otroki. Nobena mati pri zdravi pameti ne bo spuščala v bajto v bližino svojih otrok nekih napol poznanih moških, kaj šele, da bi jih kar tam naselila. In to po enem skupnem dopustu.
Če imajo otroci ljubečega in skrbnega očeta, si pripelji ljubimca, ko so otroci pri njem, dajta si duška in uživajta. Otroci niso dolžni tvojih ljubčkov gledat vsak dan, kako se svaljkajo po kavču in igrajo nekega šefa v tuji bajti.
Znebi se tipa in pamet v roke. Naslednjič pa se ne vseli skupaj s prvim, ki mimo pride.
No komentar dedca ki se je vselil k taki ženski. Tudi jaz sem bil 2 leti ko smo že živeli skupaj cool. Seveda sem finančno pomagal kupit stanovanje v katerem živimo, delal več in bolje z otroki kot njihov foter vse oh in sploh … tud otrokom je rekla da me morajo ubogat tako kot njo. Pol pa ko so otroci malo odrasli in sem pričakoval da bodo tudi kaj naredili je bil odgovor … jaz bom otrokom nudila vse kar jaz nisem imela …. In kaj naj jaz pospravljam posteljo 15 letnici da bo ona lahko drsala po gsm?
To v poduk vsem ki trdijo da je tip psihič itd …. tud vse ločenke ni da niso brez greha. Otroci so ja dobri niso pa zlati in brez napak kot jih matere vidijo. Pa naj tud one vklopijo možgane in razumejo da bo ta možakar zmeraj zadnji v vrsti pri vsem …
pa lp
Tipu spakiraj in naj gre. To kar počne, je to da bi rad obrnil otroka proti tebi. Ima dve osebnosti, zdaj si spoznala njegovo drugo.
Mama si in vedno boš, tako da se postavi za otroke, njim zaupaj, saj ne lažejo.
Če je bilo to tako hitro sprememba vedenja, in če se ne upaš pustit samega z njimi doma.. Potem veš kaj moraš. ZAŠČITI OTROKE, PREDEN BO PREPOZNO!
DANES MU SPAKIRAJ…DANES!!
Zberi pogum in se ga znebi. Vsak naslednji dan je težje ukrepat in ne bodi nora in se ne poroči z njim, ker takrat pa se ga res ne boste nikoli rešili. Sama sem nasedla takemu manipulatorju in sva dve leti živeli skupaj, se poročila in potem sem videla hudiča. Pa moji otroci tudi. So šli iz lastnega doma. In na srečo, mojo in srečo mojih otrok je naredil samomor. Odkrito – tudi mene je hotel pokončati, pa mu ni uspelo niti prvič, niti drugič. Zakona in mojega imetja se je držal kot cek. Noben pogovor, noben predlog ni zdržal več kot 2 uri, potem pa spet maltretiranje. Ko sem zbolela za rakom in se delno pozdravila, je bil zelo razočaran. Če nočeš imeti kalvarije z njim, ga spokaj iz tvojega doma.
Saj pa sploh nisi povedala niti enega primera. Kaj te je strah, da bo otroka udaril, če slučajno ne ugasneta tvja tisti trenutek, ko jima je to rekel? Ali te je strah, da bo koga po riti zato, ker froca naredita bombo v stanovanju, govorita nazaj, se dereta, ne ubogata ama nič, da je človek tik pred tem, da se mu spipa? Potem bi mogla ti svoje froce že zdavnaj v red spravit in upam, da v tem primeru tip čimprej gre od tebe, ker si ti ta psihič in ne on.
On ne sme vzgajati otroke in samo ti jih lahko vzgajaš? Pa kaj je s tabo narobe? Če se je priselil in postal tvoj partner nima samo pravice vzgajati otrok, ampak tudi dolžnost. Glede na to kaj si napisala, se vidi tvoj odnos do partnerja in otroci imajo enakega. Sploh ga ne spoštujejo. Vejo, da si lahko vse privoščijo, ker bo njuna mamica klicala policijo, da njen partner ustvarja psihično nasilje. Zblojeno do amena. Da se ti ne bo kdaj obrnilo. Da se ti otrok resno poškoduje, ker mu partner ni smel reči, da tega pa ne sme delati, ker on ne sme vzgajati otroka in bo moral pustiti, da se frocu nekaj zgodi. Mogoče boš potem pisala po forumu, kaki psihič je tvoj partner, da niti malo ne migne s prstom pri vzgoji in da je pustil, da se je otroku nekaj zgodilo. Ampak v resnici si ti kriva.
Se strinjam s tem, da se ga znebiš. Bo vsaj lahko si našel normalno žensko.
Čaki sama si ga povabila. To, da ju vzgaja, je po m9je prov, še posebej, če ste pod isto streho. Edino beseda vzgajanje me moti. Tole, tole, če kovneš in tepeš ni nobena vzgoja. Za mene je vzgajanje: inštruiranje pri šolski snovi, pospravljanje, kuhanje tako, krožki. Hm mogoče morate vi njega prevzgojit. A veš uno, kdo bo koga. Daj jasna pravila: pod to streho se govori spoštljivo, se pomaga drugim in podobno.
gs 1200, 30.09.2021 ob 13:25
No komentar dedca ki se je vselil k taki ženski. Tudi jaz sem bil 2 leti ko smo že živeli skupaj cool. Seveda sem finančno pomagal kupit stanovanje v katerem živimo, delal več in bolje z otroki kot njihov foter vse oh in sploh … tud otrokom je rekla da me morajo ubogat tako kot njo. Pol pa ko so otroci malo odrasli in sem pričakoval da bodo tudi kaj naredili je bil odgovor … jaz bom otrokom nudila vse kar jaz nisem imela …. In kaj naj jaz pospravljam posteljo 15 letnici da bo ona lahko drsala po gsm?
To v poduk vsem ki trdijo da je tip psihič itd …. tud vse ločenke ni da niso brez greha. Otroci so ja dobri niso pa zlati in brez napak kot jih matere vidijo. Pa naj tud one vklopijo možgane in razumejo da bo ta možakar zmeraj zadnji v vrsti pri vsem …
pa lp
zgleda da si spregledal del, kjer ona pravi, kako tip znori, preklinja, zmerja.
če je to zate normalen način komuniciranja… ali nekaj, kar lahko pričakuješ od normalnega človeka, si dosti o sebi povedal