Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi partner, bi rad vzgajal moja otroka

Novi partner, bi rad vzgajal moja otroka

Če je to tvoj novi partner, je tudi novi oče, poleg že obstoječega. Ali pa si tako ignorantska do svojih otrok, da si jim privlekla v dom tujca, ki polaga njihovo mamo, njim je pa nelagodno, ker se ne počutijo kot da so del kakršnekoli družine?

Odgovor na objavo uporabnika
Velike količine slame, 28.09.2022 ob 09:27

Če je to tvoj novi partner, je tudi novi oče, poleg že obstoječega. Ali pa si tako ignorantska do svojih otrok, da si jim privlekla v dom tujca, ki polaga njihovo mamo, njim je pa nelagodno, ker se ne počutijo kot da so del kakršnekoli družine?

Glede na datum izvorne objave je stvar verjetno že zdavno mimo, tip pa deložiran. Ne razburjajte se torej preveč!

Naivnica, 29.09.2021 ob 21:37

Preden se je preselil k meni smo odšli na dopust. Imeli smo se fantastično. Od dneva pod isto streho pa kaže svoj pravi obraz. Na živce mu gresta moja otroka, ki sta pridna in lepo vzgojena. Zdi se mi, da mu gre na živce samo zato ker sta. Vse kar rečeta in naredita je narobe. Rad bi ju vzgajal, kar pa sem sama proti. Otroka imata očeta in to zelo dobrega in skrbnega. On je zanju tujec, ki s je vselil v njun dom, ki si deli posteljo z njuno mamo. Ne upam jih pustiti samih doma, ker imam občutek, da bi lahko koga celo udaril. Ko mu rečem, da mu otoka nič nočeta in da se bom že jaz z njima dogovarjala, če se mi bo zdelo, da sta kaj naredila narobe, se zelo razburi, kolne, zmerja in izsiljuje. Se mi zdi, da sem se s tole vezo malo prenaglila, sedaj pa ne vem kako naj se ga znebim.

Poznam kar nekaj, zame pametnih, ljudi, ki so se ločili in ostali sami ali pa, če so imeli partnerja, ni prišel živet k njim, dokler otroci niso končali srednje šole ravno zaradi takšnih in podobnih vzrokov.

Morala bi pocasi vkljucevat otroke da spoznajo novega partnerja in partner njih.. sele ko si miljon procentna da se razumejo in ne gre noben nobenmu na zivce pol se pa it skupno zivljenje. A je res treba takoj skocit skupaj zdej pa imas.. zavaruj otroke in se pogovori z njim da si mislila da ga ne bodo motili..jest svojmu popolnoma zaupam svojega otroka in sm se prej prepricala kaksen clovek je kaksen je do mojega otroka potem pa smo se preselili skupaj in je cudovito.. mislim da bi te mogla ena izkusnja kaj nauciti ce si ostala sama z otroci..edino ce so ti na zadnjem mestu in mislis le na svojo rit…

Izselit…takoj….brez pardona!

je res takšen bav bav ali ti pretiravaš?Mislim,v smislu,da otrokoma ne sme nič govoriti

združi moči z bivšim, 30.09.2021 ob 20:38

Kar se vzgoje tiče, naj do njega stopi bivši in mu jasno in odločno prepove, da z otrokoma sploh spregovori, kaj šele, da jima kakorkoli poskuša krojiti življenja. Ti mu pa povej, da v skupnem bivanju absolutno ni to, kar želiš za svoja otroka, niti zase. In naslednjega absolutno ne spusti skozi vrata svojega doma. Ločena prijateljica je pripeljala svojega dolgoletnega prvič domov po desetih letih, ko sta otroka bila konec srednje šole. Do takrat sta bila skupaj pri njem, ko sta bila otroka na stikih ali na počitnicah. Neumnost brez primere.

Haha, naj stopi na sceno bivši, pa to je komedija prve klase. Bivši je bivši, verjetno ga je ona nagnala zaradi svojih muh, zdaj pa naj bi reševal njene napačne odločitve, ki so v bistvu krive za to, da si je z napačnim naklepala otroke?

Take zgodbe so še en dokaz, da sodijo svoji k svojim. Če hoče nekdo z otroki iskati partnerja, mora tudi ta imeti otroke od prej. Če ne, je tu vedno nekdo tretje kolo in imamo konflikt.

Kar dobro premisli sama pri sebi,kako in kaj jih vzgaja

Lahko,da je situacija kot pri mojem bivšem z kupom pamžev.Kuhanje,pranje,pospravljanje pa to je bilo super,ko je bilo vse na meni.Če sem pa zahtevala,da smeti odnesejo,so ponoči bolj tiho(ker starejša dva sta do 4 bedela),karkoli,da bi se sami zmigali sem bila pa najslabša.Jih takoj nisem marala in so mi šli na živce.

Premisli sama ali je res takšna zverina ali pa ti in otroci pretiravate….Če misliš,da bo partner samo dajal in dajal potem se motiš.

ko ženska za svojega partnerja (in obratno tudi) napiše,da je tujec… potem ubogi revež upam, da ni slep in spoka od tebe… in taka igrana oseba, ki ima partnerja za tujca in tako piše o njemu, sem prepričana nima pravih, lepih in pravih vrednot, ker ti že osnovno spoštovanje manjka in kot taka potem ne moreš lepih vrednot prenašati na otroka, če jih sama nimaš.

Če imaš otroka od prej, moraš zelo dobro premisliti, koga boš spustila v svoje življenje, kaj šele v svoje stanovanje. Ne vem koliko časa je preteklo od tega, da sta se spoznala in do časa, ko se je preselil k tebi, ampak zdi se mi, da si se prenaglila. Koliko časa sta bila skupaj? Pišeš, da ste bili skupaj na dopustu, potem pa, da se je že preselil k vam.

– Prvo – če je le možno s spoznavanjem moških počakaj, dokler otroci ne prebolijo vajino ločitev, pa še potem je boljše, da imaš partnerja za svoj prosti čas.

– Drugo – vsakega moškega moraš zelo, zelo dobro spoznati, preden pride živet v tvoje stanovanj.

– Tretje – če ne sprejema tvojih otrok, je boljše, da si sama.

– Četrto – ko se enkrat odločiš z nekom imeti otroke, je najboljše, najlažje ipd., da ostaneš z njihovim očetom. O njem tukaj lepo pišeš. Ni nobene možnosti, da bi se pobotala?

Takega steram prvi dan, tja od koder je prišel!!! Absurd da moraš po forumu spraševati kaj z njim…

V mojem domu nima kaj iskat človek, ki ne spoštuje mojih otrok, sploh pa ne partner!

Raje sem sama, kot da dobim partnerja, ki ne mara mojih otrok!

Steraj ga čimprej!

Načeloma se strinjam, da ima tudi novi partner kaj za rečt pri vzgoji, saj je navsezadnje postal del skupnosti.

VENDAR pa je tole recept za katastofo :  “se zelo razburi, kolne, zmerja in izsiljuje. ”

Izseli ga čimprej

Zopet ena, ki je sprejela moškega, da jo bo finančno in seksualno servisiral da se bo imela lepo ona in otroci in ne bo imel nobene besede pri soodločanju pri skupnem bivanju. Lepo si to zastavila.  Otroke želiš distancirati, zato, da bosta provocirati in skočila ta tvoj namig pri utrjevanju tvoje pozicije premoči.  Tvoj ded je zelo normalen, ti nisi. Si izsiljevalka,  izkoriscevalka, sponzorusa, če ti ni še nihče tega prišepnil.

NECAKAJ.DOLGO  TAKSNEGA  SE MORAS CIM PREJ ZNEbit kaj se cakas  da se nebo kateremo naredil kaj  ja kje imas pamet

Jaz se z enim delom s teboj ne bi strinjal nikakor – Ženske, ki nočete, da vaš novi partner vzgaja otroke, ki niso njegovi, potem se morete tudi temu odreči, da on kupuje hrano za tvoje otroke, ju vozi v šolo ali vrtec, jima financira skupni dopust nekje … Bo to ok?

Za vse drugo pa sama najbolj veš kaj je prav. Lahko, da je tak, ker ga ne sprejmete ne ti, in ne otroka in se počuti nezaželjen, mogoče kot samo spolni pripomoček za žensko? Lahko je res tak karakter. Ampak sama pri sebi veš kaj je najbolje. Glede na to, da mu ne dovoliš ju vzgajati, ga vrži iz hiše, preden bo še slabše.

Povem kot oseba,ki je bila v takšni vezi na nasprotni strani.Bila sem služkinja njemu in njegovim otrokom.Lahko sem kuhala,prala,sedela z njimi za šolo,jih vozila sem in tja,prispevala za stroške in hrano.Ampak bog ne daj,da sem jih kaj pokomandirala,tu se je pa takoj zaključilo.

In na koncu sva imela srdite prepire ravno zaradi tega.Jaz sem sama odšla in mi ni žal.

Avtorica premisli ali gre za resno podje**** v glavo ali jim samo reče naj z mize za sabo pospravijo.To je velika razlika.

Grozna si

New Report

Close