Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Novi predsednik SLS Bojan Šrot ni vedel, da je njegov brat član SD

Novi predsednik SLS Bojan Šrot ni vedel, da je njegov brat član SD

En mal mem. Sicer sem prebrala zelo veliko tvojih postov, pa sem ugotovila, da imaš ti neko vrsto paranoje. Nekaj tebe komunisti preganjajo. Mojega bivšega so četniki v sanjah, pa se je odločil za psihiatra in glej ga zlomka, stanje je bilo bolj resno, kot je mislil. Je bil ene dve leti na tabletah. Jaz bi na tvojem mestu preverila, če je s tabo vse OK. Resno. Pa da ne pišem o tvojih spreobračanjih besed, ki bi se še otroku zdele smešne, po vsem tem pretiravanju.
Jaz ti prvo predlagam, da si ti lepo kopiraš svoje poste npr. v Word, jih prebereš ene parkrat in jih daš prebrat komu, ki ti je blizu in mu zaupaš,
To je samo dobronameren nasvet.

Tale poteza Boškota je premišljena in dogovorjena s Pahorjem. SD si pač ne more privoščiti očitkov, da ima v svojih vrstah tajkuna.Sicer je pa iz ozadja še lažje delati.

Kaj ti pa hočem? Naslednjič me ne naskoči ampak raje preskoči. To ti je moj nasvet.

SD = ZK

Točno tako, očitkov si ne sme privoščiti. Tajkune ima pa seveda lahko še naprej, žrtvovali so samo vzorčni exponat.

Slovenija ima 2 obdobji, ki jih zaznamuje SLS: eno pod brati Podobnik in drugo pod brati Šrot.
SLS je naj stranka – ni vlade brez SLS!

New Report

Close