Novi prijatelji v LJ
Zato pa nam je ona ob svojem prihodu tako namignila kolk jo je v modrcu, se še sponjiš Helge in vrčkov piva?
http://my.opera.com/Arround%20The%20World/albums/showpic.dml?album=9183622&picture=127337582%5B/quote%5D
S takšno kapaciteto, pa res lahko nahrani veliko moških (oči). :)[/quote]Oprosti, če si ti abstinent, jaz bi tudi okušal, vsaj iz enega, če ne iz večih….. :)))
Oprosti, če si ti abstinent, jaz bi tudi okušal, vsaj iz enega, če ne iz večih….. :)))[/quote]
Vsaj mleko je dovoljeno tudi za abstinente. 🙂
No prav. Torej se temu primerno obleči, da ne bo set v kopalkah okol letal ves premražen….. :D[/quote]
a to pa ne :)))
Ja mireia kar okregaj jih a vidiš kako se hecajo z organizatorjem, da ne povem kako so se pritoževali nad izborom glasbene skupine :))
Oprosti, če si ti abstinent, jaz bi tudi okušal, vsaj iz enega, če ne iz večih….. :)))[/quote]
Vsaj mleko je dovoljeno tudi za abstinente. :)[/quote]
Helga, Helga …joj sta vidva pojavi :))))
Vsaj mleko je dovoljeno tudi za abstinente. :)[/quote]
Helga, Helga …joj sta vidva pojavi :))))[/quote]
Helga pa podobca, ki ne gre iz glave….. :))))
Ko Helga odloži vrčke piva…… :)))
http://my.opera.com/Arround%20The%20World/albums/showpic.dml?album=9183622&picture=127338652
In ko do končno opravi posel:
http://my.opera.com/Arround%20The%20World/albums/showpic.dml?album=9183622&picture=127338452
Nemogoče, mi vedno najdemo kontekst za svoje komentarje….. 😉
Drugač smo pa tle pisana družba čvekačev. Eni so toliko, da so zgolj močni na čvekanju in feštajo na forumu, ko se drugi tudi kdaj pa kdaj srečamo v živo. 😉
Lahko pridemo tudi na dom ali na kako drugo lokacijo, če kdo sam ne more nikamor. :))
Seba boš kmal?…. 😀
Prilepi sliko, da vidimo, če si za kaj.
Tretji “prijatelj” pa že čaka v vrsti. :)[/quote]
Ne stojim jst v nobeni vrsti, life is too short za to.
haha jz sm pa ful dobra frendica z ministrom ruplom, sedaj se je spravu ze na moj avto na grubnovem obrezju:P drugac pa tamlajsi jankovic, a rab kdo cifro haah z zokijem sva pa itak na TI, zmer ga opravljam lih ko gre mim mene…potem pa roka tako roka tako ooo pozdravljena dekletaaa 😀 ja helouu to you too:D me nikol ne izuci hhh pa ta raznorazna obvestila redarstva, oh zoki love
dab deb dub
Sem prebrihten, da bi lahko tam gor visel…
Mireia kako to misliš? Če ti dam mojega psa, da mi ga odpelješ haha? Adijo pes haha 😀 😀
Ti tale tvoj post, če ti posodim psa bom dal jz kot kandidata za post tedna haha 😀
Ja ga bom prašal če pusti haha
No kot rečeno včeraj in kot piše v obvestilu se dobimo torej v četrtek 22. 1. 2014 okoli 13 ure na Brodu v Ljubljani.
Sledi peš hoja do centra Ljubljane kjer nas bo sprejel G. Župan in njegova dva sinova in vse svetniške skupine. Naj posebej poudarim, da bo za potrebe promocije Ljubljane in G župana opravljen tudi TV prispevek. Snemal bo mestni svetnik G. Pavlin, ki se s tem profesionalno ukvarja.
Nato sledi predavanje na pediatrični kliniki v Ljubljani na temo Kam dojenčka? V jasli ali parlament?
Sledi vrnitev v Mestno hišo, kjer sledi zapitek in nagradna igra. Nagradno igro bo vodila gospa Vesna Dolenc.Nadzirala pa gospa Verovšek iz uredništva mona.
Na posebno željo ženskih udeleženk sledi obisk striptiz kluba in nato eno uro pavze za olajšanje.
Proti večeru je predviden obisk na domu uporabnice Antilope, ker bo zabava z živo glasbo. Igra ansambel gospoda Jazbinška pomagal pa bo zvezda večera G. Janša, ki bo piskal na posebno trobento v obliki tankovske mine.
Vabljeni.
Seba ne se*i, ti, ki nam še psa ne zaupaš misliš, da ti bomo takole nasedli že x krat na isti štos?
Forum je zaprt za komentiranje.