Novi prijatelji v LJ
Robi ne vem na kaj namiguješ saj verjetno tudi ti veš da je 22. 1. srečanje :))
No zaradi lažje organizacije naj se tudi tukaj prijavijo :))
Seveda vem.
Vse pohvale organizatorjem. :)[/quote]A za to, da bo avtorica imela nove prijatelje v Lj.? :))
Seba ti si res en dobrodelnež, ki se vedno zavzameš za osamljene punce. :))))
Res je ponavadi se zavzamem z vsem srcem in še kakšnim drugim organom a to avtorice ni ganilo. Ona je hotela mojega psa :))
Raje daš sebe, kot pa psa. A ne ? :)[/quote]
Če pes noče se pa on “žrtvuje”….. :)))
ojoj, pelatos, ki išče punco in ima 19 let mi je pisal na ZS. :/
a ni nobenga samskega folka mojih let tle gor?
Raje daš sebe, kot pa psa. A ne ? :)[/quote]
Če pes noče se pa on “žrtvuje”….. :)))[/quote]
Ja fak no on_ to se pa zdej bere kot, da sem rad na pasji vrvici. Me bodo še obtožili, da sem ljubitelj sado-mazo igric jebemti.
njegove poste sem brala, ja. tip je malo mlajši od mene. da ne govorim, da je totalno zafrustriran in hoče glumit nekega težkega jebača, ki bo večno užival v samskem lajfu.
Sej si rekla, da iščeš prijatelje in ne nekoga, ki bo vsiljiv in te želel zaprosit za roko.
Btw, sn slišo, da dobro fuka tam na Ptuju, čuj.
kdo je s Ptuja? on?
ne iščem takega negativnega folka, kot je on, ki se nekaj hoče potrjevat tu na forumu in se delat ful pametnega, v resnici je pa še totalno zelen.

So oz smo, a ne iščemo novih prijateljev.
Jst jih “iščem” vsepovsod. Problem je v tem, da vsak, ki napiše, da išče nove prijatelje, mi na nek način deluje preveč obupan, da bi si ga sploh želel spoznati. Ziher je ful dolgočasna ta ženska.
mogoče si imel tako srečo, da imaš prijatelje že iz osnovne, srednje šole, da imaš bratrance sestrične, da imaš v svojem selu vedno družbo, da nikoli nisi živel zdoma in če že prijateljev ni bilo preveč, si se pa vedno na kakšno žensko obesil.
Nekateri v svojem primarnem okolju nismo našli ljudi, s katerimi bi bili na isti valovni. Tako sem šele pred dvema letoma začela spoznavati ljudi, med katere dejansko sodim in sem se imela kaj z njimi pogovarjati. in veš kje sem jih našla? na internetu. 3 kolegice sem našla, s katerimi sem se ujela in z njimi tudi en čas družila, preko njih sem spoznala čisto drugačne kroge ljudi, ljudi, ki niti pod razno niso bili povprečni in dolgočasni.
prej sem dolgo let sem živela v študentskem domu, kjer so za vikende vsi hodili domov in ni nihče imel namena si ustvariti lajf v lj, in so se potem tudi spokali domov na koncu.
Ma kakšni sošolci iz osnovne in srednje šole, ti stiki so se že zdavnaj izgubili pri meni. Vsak gre svojo pot naprej in si poišče nove prijatelje, tako to gre dandanes.
Forum je zaprt za komentiranje.