Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Novi Seks v mestu brez Samanthe je kot Seinfeld brez Kramerja

Novi Seks v mestu brez Samanthe je kot Seinfeld brez Kramerja

Menda naj bi snemali nova nadaljevanja serije Seks v mestu. Tokrat brez “muhaste” Kim Cattrall, ki je igrala seksapilno Samantho Jones. hahaha bomo videli koliko časa bo trajalo…

Nova serija bi se morala imenovat Seks v DSOju.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zakaj neki?

nova
Uredništvo priporoča

Mislim, da bodo posneli omejeno število epizod, tako, da propasti pač ne bo moglo.
Osebno mi je bila ta ženska nagravžna, prav nič seksapilna. V bistvu mi nobena od teh 4-ih ni. Sem ženska. Še najbližje mi je bila Carrie, nato pa Miranda.

Tud nehat pravi cajt je treba znat. Ampak ni lahko, kot pri marsičem 😉

No, mogoč jim pa rata 🙂

Frajle so bile pred triindvajsetimi leti, ko se je serija začela stare okoli 35 let, Samanta pa kašnih pet let starejša. Govorim o junakinjah serije, ne o dejanski starosti igralk, ki pa je bila tudi tam nekje.
Se pravi da bodo v novi seriji stare tam proti šestdestim. Samanta pa bi bila okoli 65. Takrat večino bab fukotožnost dokončno mine, zato Samanta s svojo nimfomanijo ne bi imela nobene vloge.

Serijo smo gledali že zaradi naslova. Žgala se je pa notri samo Samantha. In zdaj Samanthe ne bo več… Torej bo ostalo samo še Mesto, kar pa je bedarija.

Glede ostalih igralk je pa zadeva negledljiva. Carrie je pokrivljena v božjo mater. Tretja je sitna in živčna da je le kaj. Četrta pa je feministka, lezbača in še kratke rdeče lase ima.

Ti dve seriji omenjat v istem stavku je žalitev za Seinfeld-a.

Znebili so se najbolj zabavnega lika v seriji…Res pametno. Original serija je bila v 90ih tako popularna, ker je prikazovala ženske sproščeno razgljabljati o spolnosti in tudi seksati, kot še nikoli prej na TV. In prav like Samante je imel najbolj žgečkljive prizore in zgodbe, tako da je imela prav Cattrallova velik del zaslug za uspeh serije (medtem ko je imela Parkerjeva v pogodbi celo zapisano, da sama ne bo snemala nobenih golih prizorov).

Upam, da nova sezona pogori, čeprav je večji del njenih oboževalcev ne preveč zahtevno žensko občinstvo, ki bo verjetno na mah požrlo nove epizode, s Cattrallovo ali brez.

Verjetno bi prej uspel spin off serije kjer bi bila notri samo Samantha, kot pa serija o treh fračah brez Samanthe hahahaha

niso se je znebili
Cattralova ni hotela več imet nobenega opravka z njimi, ker so jo 20 let tretirale kot manj vredno in ker je SJP šlo v nos, da ima Cattralova več smisla za komedijo in je ustvarila več komičnih vložkov, kot pa ona sama. pa ves čas je bil tudi med njimi kreg glede tega, koliko katera zasluži

vsa leta so jo šikanirale, nazadnje je Cattralovi pisker odnesla objava na twitterju, ko ji je SJP javno izražala sožalje ob smrti brata in ji je zabrusila, da nikoli nista bili prijateljici in da se lahko neha javno pretvarjat in da je hinavka.

Kot je že nekdo napisal – vedet je treba kdaj nehat. In to je bilo z filmi. Sta bila kar solidna. Uspela kolikor sta samo zato, ker so bile vse 4 igralke isto, kot v seriji. Tole bo polomija. Ni res da bomo gledale vse ženske, samo zato ker je pač Seks v mestu. Daleč od tega. Poglej tudi malo na kakšne tuje strani in kritike žensk tam so iste, večina meni da je to slaba ideja. Brez Samanthe pač NI Seksa v mestu, to ve vsak, ki je gledal več kot eno epizodo. Škoda, da so se tako odločili. Včasih boljše posneti kaj novega, kot pa vleči zadeve iz naftalina znova in znova.


zakaj bi bila polomija?
večina jih bo serijo itak gledala zaradi cot in čevljev seksa pa itak ne bo več. kdo pa bo gledal par 60letnih wannabe?
SJP itak nikoli ni hotela seksat pred kamero in je imela v pogodbi določeno, da ji ni treba, ostale so pač morale.
že v zadnjem filmu seksa ni bilo več niti za teaser… pa je vseeno uspel. kljub katastrofalnim kritikam.

Ne. Ima point.

Seinfeld je brez Kramerja (in pisca Larry Davida) popolnoma beden.

Poglejte si poljubno epizodo: Comedians in Car getting Coffee.. ali kakšen Seinfeldov samostojni Stand-up.
Bo-oring!

De omnibus disputandum..

Pravilen naslov serije, že od začetka bi moral biti: Samantha in the City.

Da je naslov serije identičen kolumni od Carrie Bradshaw, je zgolj kiks.

Drugače pa snemajo tudi Friendse na novo.. to zna tudi biti katastrofa, če ne bo scenarij brilijanten (za igralce že vemo, da so OK).

De omnibus disputandum..

New Report

Close