Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi sosedje

Novi sosedje

V hišo ki je poleg nas, smo mejaši, smo dobili nove sosede, imajo odrasle polnoletne otroke,mož in žena, pes, maček. Prišli so do nas, prinesli steklenico vina in rožice in se predstavili, delujejo prijazni , niso glasni. Kar pa me je zmotilo, je to da nimajo nobenih obiskov.  Kakšni ljudje so , da nimajo nič obiskov, da niso kakšni prikriti sociopati, da se bodo kasneje izkazali za zajebane. Ne pišem z namenom da bi opravljala, le nenavadno se mi zdi. Upam da so moje slutnje napačne.

Ha, a obiske moraš imeti, da si normalen sosed? Nisem vedela, mi smo se tudi preselili pred kakšnima dvema letoma, obiskov pa praktično nobenih. Le kaj si o nas mislijo sosedje?

Mislim, da je nesmiselno sosede soditi po obiskih, sploh v današnjih časih, ko obiskovanje na domu ni več tako v navadi. Večina ljudi se raje dobiva zunaj, v lokalu, na sprehodu, na prireditvi.

Če bi imeli obiske, bi vas pa motilo, da je kar naprej promet, pa glasni so, pa njihov žar smrdi …

Nikoli prav.

Hmmm! Eni ste pa res idioti!

Čisto vsaka stvar vas moti.

Tudi mi nimamo obiskov. S prijatelji se vedno dobimo v lokalu. Na pijači, pici, večerji…Je veliko bolj sproščeno.

Tudi mi smo brez obiskov. Mož se dobro razume s sodelavci in mu vsakodnevni čvek ob malici in kavi povsem zadostuje, jaz imam pa nekaj kolegic in mi je kavica in kosilo 1 krat na mesec z njim povsem dovolj.

Midva sva drug drugemu najboljša prijatelja, veliko vrtnariva, se ukvarjava z otroki in psom. Je pa res, da sva malo introvertirana, kar pa ne pomeni, da sva sociopata.

Si že sel/la danes srati… Ko boš poglej svoj drek…

Avtorica, saj se hecaš, a ne?!

Tudi mi nimamo nobenih obiskov. Staršev nimam, sorojencev tudi ne, kdo naj mi pride na obisk?!

Tvoji sosedje so idealni sosedje. A bi imela rajši take, ki imajo kar naprej obiske in šunder?!

Tebe skrbi, da so oni prikriti sociopati? Zate te nič ne skrbi, da oprezaš za tem, koliko obiskov ima kdo od sosedov? Katero diagnozo imaš pa ti?

Evo, zdajle sem prav pomislila koliko obiskov je pri nas in pri sosedih v naši ulici.  Zelo malo.

Pravzaprav prihajajo na obiske samo otroci (tam kjer živijo stari ljudje), ki pridejo včasih med vikendom na kosilo ali porezat živo mejo…

Pes je verjetno popadljiv, pa za novega golfa šparajo. Obisk pa je strošek.

Ko smo mi dobili nove sosede ki so kupili sosednjo hišo na dražbi, prišli so se predstavit, in prosili da smeti odpeljejo potem so nas tožili da imajo posest na našem.Tri leta se borimo z sodnimi mlini in Čeferini. Sodstvo je naklonjeno podjetnikom. Toliko o sosedih..

Hahaha, ubogi reveži, niso vedeli, da so se priselili k sociopatom!!

Pa kje vas take futrajo, kreteni?

Butl babji

A če nimaš obiskov, je s tabo nekaj narobe? Naša družina je potem živa katastrofa, saj kdo če pride pride le redkokdaj. Mi se dobimo kje zunaj na pijači in to je to . Smo pa z bližnjimi in prijatelji skoraj vsak dan na vezi. Torej, glupa si ko noč.

Se pač držijo bolj zase. Eni ljudje potrebujejo več miru in samote ter regeneracije in se radi v prostem času posvetijo družini, otrokom … Z ljudmi se lahko srečuješ tudi na kavi … ni nujno, da hodijo k tebi domov.

New Report

Close