Novi Vinodolski – lepo prosim za izkušnje s počitnicami…
Če je že kdo počitnikoval v Novem Vinodolskem (blizu Crikvenice), bi bila hvaležna za kakršnekoli informacije o kraju na splošno, tako, iz izkušenj. Je prijeten kraj za počitnice? So kakšne posebnosti (npr., da voda ni čista, da plaže niso ok..). Se on večerih kaj dogaja (najstniki v družini…) ? Se da kje popiti dobro kavo In podobno…
In še, kako je z razgledom (če pogledam google maps, gre pravzaprav za zatok med celino in Krkom) – deluje zato kraj klavstrofobično?
Skratka, če se komu da napisati kaj konkretnega o Novem Vinodolskem, se lepo zahvaljujem.
No, pa bom jaz. Bili so prd ohooo leti. To je mesto, kar pomeni, da ima in to in to. Nam je bilo zelo všeč. Men osebno posebno morje, čeprav je voda, vsaj zdi se mi, malo bolj mrzla, ker je čisto, plaža urejena in je globoka voda , spdaj pa mivka.
O samem mestu lahko pogledate tukaj:http://www.tz-novi-vinodolski.hr/o-novom.html.
Še danes se spomnim, takta ene koračnice, ki sem jo poslušal na njihovem karnevalu.
Kako pa bo vam, pa ne vem. A ja bo tako, kot si ga boste sami naredili. LP.
Ja, res je tam en brezvezni hotel ŽNJ kategorije, s posteljami, ki so za na odpad in ne za spati. Mesto je še kar lepo, promenada, ampak jaz iz enega razloga ne bi šla nikoli več tja: KER JE VODA HUDIČEVO MRZLA!!!!! Ni šans, preveč rada imam toplo morje.
Če sredi poletja in najhujše vročine uživaš v mrzli vodi, kar izvoli.
Jaz hodim v Novi že 21 let… plaža mi je super, še posebej del kjer so kamenčki ker je voda zelo čista… pa tudi tako zelo mrzla ni, se je navadiš.. samo mesto je lepo, meni najlepše od vsega je otoček z cerkvico sredi morja, možnosti za zabavo je ker nekaj glede na to da se je lani odprla diskoteka… Jaz ga ne bi menjala za nič! lp in uživaj