Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek novigrad hrvaška

novigrad hrvaška

mi gremo na morje v novigrad pa me zanima kako je tam? imamo apartma 100m od plaže…
hvala

Že doolgo nisem bila, vsekakort so mi ostali v spominu mnogi borovci in veverice. Pa ježki in meduze 🙁

Plaže so bile takrat betonske, urejejne, tudi dostop v morje… Kako je zdaj, mora pa katera druga povedat

Mi gremo letos v Novigrad že petič. Hodimo tja, odkar imava otroke in nam je super. Lani smo šli za spremembo na Pag, pa se letos vračamo v Novigrad:) Imamo apartma zraven morja, na koncu promenade, če greš proti Maestralu. Mesto je super, ker imaš vse na dosegu, trgovine, restavracije, tržnico, lunapark, igrala.. Aja, še to, mi v teh letih, kar hodimo tja na morje, še nismo imeli težav z meduzami in ježki. Upajmo, da letos ostane enako:)

novigrad5 tu kamor gremo mi je 100m od trgovine,plaže…pa neka lesena igrala so pri plaži če ti je znano? torej je verjetno tudi peščena plaža blizu?:)

Že doolgo nisem bila, vsekakort so mi ostali v spominu mnogi borovci in veverice. Pa ježki in meduze 🙁

Plaže so bile takrat betonske, urejejne, tudi dostop v morje… Kako je zdaj, mora pa katera druga povedat[/quote

Kakšni ježki?? Kakšne meduze??? Kakšne veverice????
42 let že hodim tja, tam preživim dva meseca (julij, avgust) in vsega naštetega še nisem srečala :))
V mestu je še vedno betonska plaža, peščena plaža pa je samo pri hotelu Maestral, ki je malo izven mesta.
Peščena plaža v mestu, ha ha ha in na njej se sončijo veverice :)))

Tam imam apartma ža dolga leta in nam ja tam super . Blizu je Poreč, Umag ., gradijo oa tudi največji vodni park v Evropi. Prijetne vasice v okolici pa tudi imajo kaj za pokazat

Tam imam apartma ža dolga leta in nam ja tam super . Blizu je Poreč, Umag ., gradijo oa tudi največji vodni park v Evropi. Prijetne vasice v okolici pa tudi imajo kaj za pokazat

pred leti smo bili z družino v umagu naši prijatelji pa so šli v novi grad v kamp. Vsak dan so se vozili k nam v umag ker tam kjer so bili je bilo polno ježev v vodi.

New Report

Close