Najdi forum

Splash Forum Koronavirus NOVINARJI KJE HUDIČA STE IN KAJ DELATE

NOVINARJI KJE HUDIČA STE IN KAJ DELATE

Ma ja, saj pojma nimajo, samo kričijo NATEEEEEG, VEEELIK NATEEEEEEG, jim daš dokazila, da ni nateg, in da se je točno to že zdavnaj dokazalo, o čemer govorijo, da ni dokazov, potem pa spet udrihanje na osebni ravni, ker pač ne zmorejo ničesar utemeljiti. Brez veze….Ma saj to so uni trije Ludi in Co. pod raznimi multinicki, domet dojemljivosti je prav tam.

Ma ja, saj pojma nimajo, samo kričijo NATEEEEEG, VEEELIK NATEEEEEEG, jim daš dokazila, da ni nateg, in da se je točno to že zdavnaj dokazalo, o čemer govorijo, da ni dokazov, potem pa spet udrihanje na osebni ravni, ker pač ne zmorejo ničesar utemeljiti. Brez veze….Ma saj to so uni trije Ludi in Co. pod raznimi multinicki, domet dojemljivosti je prav tam.
[/quote]

Razlozis:
-zakaj ni gripe?
-zakaj ni umrlih od gripe, raka, srcnozilnih obolenj in ostalih bolezni?
-zakaj je razlog smrti vedno kovid, po cepljenju pa ni krivo cepivo, temvec tiste druge bolezni, ki so v 20/21izginile?
-zakaj proizvajalec cepiva kazensko in odskodninsko ne odgovarja za morebitne zaplete?

Ce se vsak samo to vprasa, je jasno da nekaj ne stima. Pa ni treba biti dr. Znanosti.
Ce kljub temu dajete svoje telo na izvolite, potem ste ali prisiljeni ali zavedeni.

Razlozis:
-zakaj ni gripe?
-zakaj je razlog smrti vedno kovid, po cepljenju pa ni krivo cepivo, temvec tiste druge bolezni, ki so v 20/21izginile?
-zakaj proizvajalec cepiva kazensko in odskodninsko ne odgovarja za morebitne zaplete?

Ce se vsak samo to vprasa, je jasno da nekaj ne stima. Pa ni treba biti dr. Znanosti.
Ce kljub temu dajete svoje telo na izvolite, potem ste ali prisiljeni ali zavedeni.
[/quote]

ko ga vprašaš konkretno, pa zmrzne in potihne, tako dela SDS. Dokaz o virusu SARS-COV-2 si pa v rit vtakni, drugam itak ne spada….kako prepričljiva je ta mafija, še ime so dali virusu, za katerega ni nobenega dokaza….1500 PCR testov od ljudi, ki so bili pozitivni na ta tvoj sarscov2 so še enkrat pregledali…a veš kaj so odkrili ti butel SDS-ovski-ODKRILI SO, DA SO VSI IMELI NAVADNO GRIPO- PREHLAD!!
Ti lažnivec prekleti, cvri se v peklu!

ko ga vprašaš konkretno, pa zmrzne in potihne, tako dela SDS. Dokaz o virusu SARS-COV-2 si pa v rit vtakni, drugam itak ne spada….kako prepričljiva je ta mafija, še ime so dali virusu, za katerega ni nobenega dokaza….1500 PCR testov od ljudi, ki so bili pozitivni na ta tvoj sarscov2 so še enkrat pregledali…a veš kaj so odkrili ti butel SDS-ovski-ODKRILI SO, DA SO VSI IMELI NAVADNO GRIPO- PREHLAD!!
Ti lažnivec prekleti, cvri se v peklu!
[/quote]

Nisi mi odgovoril na vprasanja, ki sem jih zastavla.
Nisem v nobeni stranki, sem mama treh otrok in ce nimas nobeni argumentov, zakaj me napadas in posiljs v pekel? Tam sem ze itak s temi lockdawni. Pa vsi mi.

Bom jaz:
-Torej če ne poznaš nobenega ki je v tem času zbolel za gripo to pomeni da gripe ni? In tudi če nisi slišala za kak primer raka oz. nekoga ki je
umrl zaradi tega mora pomeniti da ga ni?
Kar se tiče gripe, ta se pa pojavlja samo v enem obdobju (ponavadi v tri mesečnem zimskem obdobju) Je pa tudi primerov manj zaradi ukrepov (maske, prepoved zbiranja ljudi v natrpanih in zaprtih prostorih) vse to vpliva tako na korono kot na gripo. Koronavirus se pa pač tako učinkovito in hitreje prenaša in se veliko bolj ljudi okuži. Zato imamo potem občutek da ni noben zbolel za gripo kar pa ni res, veliko je ljudi ko so imeli simptome, šli se testirat in so bili negativni.
– Veliko ljudi oz vsaj večina ljudi ki je umrlo je imela prej že kakšne srčno žilne, ali bolezni dihalnega sistema itd.. Ki jih je pa koronavirus še bolj poslabšal, in je dejansko bil vzrok smrti. Seveda pa obstajajo izjeme. Govorimo pa o tistih osebah ki so bile okužene. Po cepljenju- torej če oseba ki je bila cepljena umre, pa moreš upoštevati več dejavnikov. Kaj je bil dejanski vzrok smrti, koliko je oseba bila stara, če so bile kakšne druge zdravstvene težave,… Teh primerov smrti je relativno malo in v večini so imeli pridružene bolezni ali zdravstvene težave , torej ne moreš smrti dejansko povezati s samim cepivom zato ker smo ljudje različni. Imamo različno zdravstveno zgodovino, pri vseh cepivo ne bo enako reagiralo. Velja tudi za stranske učinke po cepljenju. Eni jih bodo meli, spet drugi malo manj. Proizvajalci cepiv zato tudi sami ne odgovarjajo. Cepivo je bilo odobreno s strani različnih znanstvenikov in institucij .. Od tu naprej so oni svoje naredili. Že v samem začetku so povedali da so stranski učinki pričakovani ( ravo takšne zdaj ima večina ljudi ki se cepi) Sam proizvajalec pa ne more predvideti kakšen bo učinek pri nekaterih, zato velja zakon da je cepivo prostovoljno, ter se moraš z osebnim zdravnikom posvetovati če se sploh lahko cepiš. Če obstajajo hudi učinki kateri morejo biti dokazani potem je država tista ki ti izplača odškodnino. Proizvajalci pa lahko odgovarjajo samo takrat ko je ugotovljeno z dokazi da je dejansko nekaj narobe s cepivom. Kar se pa mora dokazati na več primerih.

Ker niso v službi naroda, ampak v službi politike oziroma farmacije. Zakaj torej bi se kvarili biznis?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda gripa je, ampak v statistiki je ni. Ce nam vsak dan porocajo, da je umrlo recimo 40 ljudi, ne porocajo koliko jih je umrlo zaradi korone, zaradi gripe, zaradi kapi ali cesarkoli. Porocajo samo zaradi kovida. Zakaj? Da prikazejo kako zelo smrtonostna je ta bolezen.
Ravno obratno je pri cepljenju, ni umrl zaradi cepljenja, ampak…

Cepivo je bilo odobreno, prvic v zgodovini clovestva, brez vecletnega testiranja prvo na zivalih nato na prostovoljcih. In takorekoc cez noc.

Moderna in Astra Zeneka sta dobila odobritev za proizvodnjo cepiva, brez da kazensko in denarno odgovarjata za posledicami cepljenja. EU je pristala tudi na to, pod pogojem da dobi cepivo po nizji ceni.

In kako naj jaz verjamem, da bo cepivo dobro zame? Kdo bo skrbel za moje otroke, ce jaz zaradi cepiva recimo umrem ali kronicno zbolim? Meni nihce nic ne garantira, zato ker oni sami nimajo podatkov na vecletnem delu na cepivu. Jaz lahko cepivo zavrnem, ampak zakaj se potem cepljenje pogojuje z sluzbo, gibanjem, potovanjem? To ni prostovoljno cepljenje. In ravno zato je sumljivo in smrdi.

Lejte cepivo vedno gre skozi ene in iste procedure. Testiranja so potekala tako kot na prostovoljcih kot na druge načine. Nevem kako je z testiranjem na živalih ampak načeloma teh testiranj sploh ne izvajajo več razen na miših. Zato ker se vse obdela na molekularni ravni. Res je da je potekalo vse bolj hitreje ampak bolj zato ker je to cepivo bila glavna prioriteta ,že v decembru 2019 ko se je začela epidemija na Kitajskem. Cepivo je v glavnem narejeno v nekaj mesecih zaradi tehnologije sodobnega časa ( pred 10 leti nismo imeli tehnologije ki bi na molekularni ravni obdelal nekaj 1000 vzorcev v nekaj sekundah ali minutah) Zaradi cepiv pa še noben ni umrl. Če so primeri so redki. Če napišem malo drugače, verjetnost je manjša kot če bi letel z letalom in strmoglavil. Ali pa glede na to koliko ljudi umre zaradi prometnih nesreč pa se še vseeno vozimo dnevno. Recimo. Tako da ja čist zaupat ne moreš nikoli. Ampak to še ne pomeni da je vse narejeno na pol, ali pa da nam lažejo, da je v igri samo denarni izkupiček itd. Pač tako je. Sej v primeru raka greš tudi na kemoterapije ki dejansko ubija tvoje celice tako zdrave in rakaste. V večini primerov kemoterapija pomaga. Nekaj pa pač ne…Zato vedno pravim da moreš včasih stvari pogledat iz več kotov ter pogledov in ne samo iz ene.

Tako je, stvari je treba pogledati iz vec kotov in pretehtati. Ampak nam ne dajo pogledati iz vec kotov.
Mainstream mediji nam ne ponujajo tega. Zato, ce se sam sprasujes za informacije in jih isces in se spuscas v debate, se ne pomeni, da je nekdo glup, teoretik zarote, SDS-ovc al kar koli. Pomeni le da zelis vedeti vec, vec o tem, kaj bos dovolil vnesti v svoje telo.
Seveda je mozno marsikaj, tako kot letalska ali prometna nesreca in podobno, vendar, ce me delodajalec pogojuje, potem je to prisila. Ce nekatere drzave prepovejo ali zaustavijo cepivo je to alarm, da ni vse tako lepo kot nam porocajo. V tako kratkem casu je ze ena smrt prevec, kaj sele toliko. 29 starostnikov na Norveskem, 2 mlade zdrave medicinske sestre v Avstriji itd itd.

Jaz sem cepljena po vseh protokolih, otroci prav tako ampak sedaj hocem zvedeti vec, ce bi se odlocila za to. In bolj brskam po podatkih, bolj sem prepricana da je vse namesceno. Mi smo tiste poskusne misi v tem cepivu. Zato nas strasijo s podatki, zato so cenzure in blokirani podatki. Kdor ne isce, ne najde in verjame tistemu, kar je servirano vsak dan na mainstream medijih.

Novinarji morajo svoja vprašanja v naprej dati na vpogled in nato se gospoda odloči, katero vprašanje je dovoljeno.
To pove vse.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Ker niso v službi naroda, ampak v službi politike oziroma farmacije. Zakaj torej bi se kvarili biznis?
[/quote]
Se je za vprašat kaj se jim bolj splača. Cepivo za par evrov, pa so morali kar nekaj vložiti v razvoj, ali čajčki pa respiratorji. Pa kaj se vladi bolj splača? Dodatki za corono pa izredno stanje še bohvekoliko časa, ali cepljenje. Pa kaj se delavcem v zdravstvu bolj splača? Sem pa tja kakšen skafander pa še skoraj plačo zraven, ali cepljenje. Pa ZZZS,… Pa kljub temu se v zdravstvu cepijo. Narobe logika.

Tukaj se pa čist z vami strinjam. Problem je v bistvu v tem da ljudje nismo dovolj informirani o osnovnih informacijah in dejstvih da lahko razumemo pandemijo in si tudi ustvarimo korektna objektivna mnenja. Mogoče bi bilo fajn kakšna izobraževalna oddaja o tem kaj so virusi kaj so cepiva… Je pa res da dandanes je že toliko informacij na internetu od splošnih člankov do bolj zakompliciranih, od učbenikov v pdf oblikah do študentskih zapiskov, samo potrudit se treba pa imet objektivnost. Vsaj jaz tako delam. Glede cepivo kot pogoj pa nevem tu sem deljenega mnenja. Če gledaš kot potovanja, takšni sistemi že odstajajo npr. v Afriko tud ne smeš potovati če se ne cepiš proti malariji recimo. Zdaj nevem pa kako je z delodajalcem mislim da ta ne bi smel zahtevati da se cepiš ( primer učiteljev je malo drugačen ker če se učitelj ne cepi, vseeno lahko opravlja svoje delo preko spleta) Tako da glede tega nevem kako je trenutno. Da so pa zaostavili cepljenje z AstraZeneco pa je le preventiva, da raziščejo stvar. Po mojem mnenju so naredili prav. Tako kot sem napisal treba pogledat iz vseh kotov. Vse možnosti je treba preverit. Kako bo pa kaj s rezultati bo treba počakati. Sicer pa če mene vprašaš so krvni strdki zelo pogosti. In dejansko število ljudi ki so cepljeni in dobilo strdke je zelo malo, če upoštevamo statistiko koliko ljudi dejansko dobi možgansko, srčno kap ali pljučno trombozo v splošni populaciji. Ampak ne glede na to je prav da so zaostavili. Seveda pa še to ne pomeni da je nekaj narobe s cepivom in zato ne moremo trditi da je. Ne poznamo okoliščin. Treba počakat na rezultate. Kar se pa cenzure tiče, načeloma se cenzurira tiste podatke ki se uporabljajo kot propagande. Veliko je dokazov že na internetu in ti ljudje samo skušajo delati paniko ter samega sebe izpostavli. To je samo moje mnenje in opažanja.

Razlozis:
-zakaj ni gripe?

[/quote]

Spet razlaga za osnovnošolce. Ko mu daš argumente na njegovo prejšnje lapanje, pa začne z drugimi vprašanji teorij zarote.

Gripa je, ravno jo je prebolela moja babica. V bolnici so ji ugotovili influenco tipa A- H1N1. Zakaj gripe ni bilo v takem obsegu kot je bila prejšnja leta, ti pa pove sam podatek, da smo bili v izolaciji ves čas razsajanja gripe, šol ni bilo, velikih šoping centrov ni bilo, vsi z masko čez ksiht, zdrava pamet ti pove, da smo se velikemu valu gripe izognili. Če bomo tako počeli vsako zimo, jo lahko celo izkoreninimo, saj je veliko manj nalezljiva in veliko manj hospitalizacij rabi kot covid. Kako je letos bilo z gripo in podbnimi virusnimi okužbami razen kovida, imaš zapisano na spodnji strani. Gripa je v prejšnjih tednih kar krožila, več je bilo rinovirusov in adenovirusov. To, da ti drugih podatkov ne gledaš in vedno isto blejaš, ne pomeni, da gripe ni bilo, pač pa, da ti ne znaš najti podatkov.

https://www.nijz.si/sl/tedensko-spremljanje-gripe-in-drugih-akutnih-okuzb-dihal-v-sezoni-20202021

Spet razlaga za osnovnošolce. Ko mu daš argumente na njegovo prejšnje lapanje, pa začne z drugimi vprašanji teorij zarote.

Gripa je, ravno jo je prebolela moja babica. V bolnici so ji ugotovili influenco tipa A- H1N1. Zakaj gripe ni bilo v takem obsegu kot je bila prejšnja leta, ti pa pove sam podatek, da smo bili v izolaciji ves čas razsajanja gripe, šol ni bilo, velikih šoping centrov ni bilo, vsi z masko čez ksiht, zdrava pamet ti pove, da smo se velikemu valu gripe izognili. Če bomo tako počeli vsako zimo, jo lahko celo izkoreninimo, saj je veliko manj nalezljiva in veliko manj hospitalizacij rabi kot covid. Kako je letos bilo z gripo in podbnimi virusnimi okužbami razen kovida, imaš zapisano na spodnji strani. Gripa je v prejšnjih tednih kar krožila, več je bilo rinovirusov in adenovirusov. To, da ti drugih podatkov ne gledaš in vedno isto blejaš, ne pomeni, da gripe ni bilo, pač pa, da ti ne znaš najti podatkov.

https://www.nijz.si/sl/tedensko-spremljanje-gripe-in-drugih-akutnih-okuzb-dihal-v-sezoni-20202021
[/quote]

gripa je praviš, ampak umira se od nje ne. če pa kdo umre od gripe ali ostalih naštetih obolenj, je vzrok covid (če je test tako pokazal – pravilno ali ne).

gripe je manj zaradi zaprtja življenja, nošenja mask… ampak covid se pa vseeno nezadržno širi, samo druge virusne bolezni ne. čudno. je kaj narobe z ukrepi ali z virusom?

Ful je pomembno da se virus gripe ali influence in koronavirus ne enačita. Gre za dva različna virusa ki izhajata iz različnih skupin virusov. Koronavirus ima na svoji površini receptorje ki se zelo učinkovito primejo naših celic veliko veliko bolj kot pa pri gripi. Pripomore pa tudi dejstvo da virus gripe obstaja že leta. Zato se koronavirus toliko bolj širi in je bolj nalezljiv.

[/quote]

Zakaj ni umlih od gripe?
Razumes vprasanje?
Zakaj ni uradnih statisticnih podatkov, koliko jih je umrlo od gripe?
Vsak dan je servirano koliko ljudi je umrlo zaradi/od korone. Brez obdukcije.

Servirajo podatke, katere ONI hocejo, ne tiste ki so resnicne. Zaradi sirjenja panike, da je virus kovid smrtno nevaren. Ceprav lahko vsepovsod preberes, da jih je zaradi kovida umrlo 0,2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ampak bolj dramaticno se slisi, ce vsak dan porocajo neko stevilko xy zaradi korone. In nobeno drugo.
No to lahko tudi osnovnosolci dojamejo.

mislim, kakšen butel si ti…pa od kod tebi ta SDS filozofija, a to ti je Beovička povedala, k ma tokl pojma o virusih kot moj pes.

Daj odrasti pa se ne buni kot en petletnik. Lahko si kaj koristnega prebereš ne pa samo Facebook novice.

[/quote]

Pfizer je v izvensodni poravnavi placal odskodnino druzinam v visini 35 miljonov dolarjev.
Vendar zivljenja umrlih otrok ne bodo nikoli povrnjena in zdravje preostalih pohabljenih otrok prav tako ne.
Toliko o Pfizerju in njegovem delovanju za dobrobit cloveka.

Clanka sta starejsa, novejse si ce hoces poisci sam, ker niso v slovenscini, zato ni copi-paste.

https://www.rtvslo.si/svet/trovan-naj-bi-moril-otroke/72007

https://www.24ur.com/novice/svet/smrtonosno-testiranje-zdravil.html?ts=1396744603&stream_cat=3

Se je za vprašat kaj se jim bolj splača. Cepivo za par evrov, pa so morali kar nekaj vložiti v razvoj, ali čajčki pa respiratorji. Pa kaj se vladi bolj splača? Dodatki za corono pa izredno stanje še bohvekoliko časa, ali cepljenje. Pa kaj se delavcem v zdravstvu bolj splača? Sem pa tja kakšen skafander pa še skoraj plačo zraven, ali cepljenje. Pa ZZZS,… Pa kljub temu se v zdravstvu cepijo. Narobe logika.
[/quote]

Narobe logika je tvoja. Cepivo vprašanje koliko bo sploh pomagalo. Pustimo številke, s katerimi se da zelo manipulirati. In pustimo ob strani debato, kaj bo to cepivo dejansko omogočalo tistemu, ki ga je izdal ali pa kakšnemu posredniku. Danes je mogoče že marsikaj, tudi “kontrola” ljudi na daljavo.
Kaj se vladi bolj splača? Vlada je itak vzela kredit, nakradi si bodo še pa še skozi razne neustavne ukrepe itn. Vračali bomo pa mi. Pustimo ob strani teorijo, da s časom pride plačilo tega kredita v obliki, da ga lahko poplačaš tako, da zastaviš vse svoje imetje. In ostaneš brez vsake lastnine. Tudi to sem že videl v plandemijskem načrtu, ki se zaenkrat popolnoma uresničuje.
Delavcem v zdravstvu se splača, da ta epidemija traja čim dlje, saj dobijo zelo lepo podkupnino poleg plače.
Pa da ne omenjam tega, da cepiva na dolgi rok lahko povzročajo tudi druge bolezni, za kar boš potreboval spet nova zdravila, v glavnem začaran krog.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Sezone gripe je od januarja do marce nekje. Noben ni bil v tem času v izolaciji. Privat druženja potekajo brez zaščitnih sredstev, telo podobno je v gospodarskih službah, prostem času, malicah, tako da… ne mi o tem, da gripe ni zaradi ukrepov.

naši novinarji so sami posranci, nihče nima jajc, da bi se uprl in napisal resnico. Poglejte hrvaške novinarje, ki v bistvu delajo tudi za naše, saj ko bo tam prišla resnica na dan, bo tudi pri nas, samo pri nas se ti posranci ne bodo mogli hvaliti da so kaj naredili za SLO narod, banda prekleta!

New Report

Close