Novo…
…jutro. Dobro jutro…. na petkovo jutro, je jutro lepo jutro. Samo, da je petkovo jutro, najlepše jutro v tednu (razen ponedeljkovega jutra se ve).
Jutro, ki bo zaključilo teden, jutri pa bo jutro že vikend jutro. Ampak, da pridemo do jutrišnjega jutra, bo potrebno zradirat današnje jutro, ki, kot sme že rekel, je najlepše jutro v tem jutru.. mislim, tem tednu jutra ni jutra takega kot je jutro, ki je jutri jutro, po jutru, po katerem se dela… dan!
Dober dan hmajna, dober dan ceu svet!!!
Jani je čist.. jutranji 🙂 Velik sonca vsem skupaj!!!! Jutranjega :))))
Dobro jutro, Jani, tem najlepšem jutru, ki je res jutro od vseh juter, v katerih se jutro naredi kot jutro in ko rečemo, da se po jutru dan pozna. To jutro je res tisto jutro, ki ga je vredno s polnimi prsmi zaživeti.
Lepo jutro torej, Jani!
Lepo jutro torej gmajna predraga.
Tko ! Evo i mene . Že res , da imam sredi tega , ma ne tole je že skoraj konec dolgega vročega poletaja , vročino in sem ko povožen paradajz ( hehe me trese mraz matr mi sploh ni vroče ) ampak vseen sem debel gledala kokrat se ponavlja beseda jutro tle gor :))
Boj je odbit vse skupaj , bolj mi je všeč . Imam pa ugovor. Miljonkrat sem že rekla , da ne maram ponedeljkov , niti jutr ponedeljkovih kaj šele cel dan z imenom ponedeljek ..preprosto zdivjam , kadar vem , da bo ponedeljek . Tko , bemu sunce…
Oj Mariči
Hej , Jani
Sebi tebe si bom pa zapomnila , lahko bi crknla teb nč mar ):
ja.. zajček, če je jutro, lepo je lahko tudi ponedeljkovo jutro, samo da je jutro lepo… tolk lepga jutra kot je danes, pa ni blo že dolgo časa…
Jani pa ni n’č vedu, da je zajček ku povožen paradajzek… bemu sunce me jezi, k zajček n’č ne pove da je buban…
Na cmoka zajček, da bo hitr boljš… ma ne enga.. tristo nooooooo!