Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Novo- Douglas Adams

Novo- Douglas Adams

Če se je komu izmuznilo (meni se namreč je, čeprav zelo pozorno spremljam izide novih knjig. Knjižni sejem je vendarle vreden obiska.), na voljo je nova knjiga Douglas Adamsa! Losos dvoma. Veliko o njemu, odlomki intervjuja, nekaj njegovega pisanja…No ja, pa saj je bilo za pričakovati.

a ne, kakšna škoda, da človek ne bo ničesar več napisal!! upajmo vsaj, da bomo dočakali še kakšen prevod, saj v slovenščini še nimamo vseh njegovih.

lososa grem brat še danes.

LP
maja

Salmon of Doubt je ze kar nekaj casa na knjiznih policah (mislim, da so meli v konzorciju celo plakat obesen).
Sem pa tud vidla Hitchikerja, ki je mel se en dodatek, kao 6. del, mislim, da je blo v naslovu nekaj z Zaphodom.
Aja pa se nekaj. Adams je napisal tud en “slovarcek neuporabnih besed”…The Meaning of Liff, ki se ga da tudi DL… .. kicks ass:)

Salmon of doubt je v slovenskem prevodu (Losos dvoma) izšel pred kratkim, saj komaj zdaj prihaja v knjižnice.

Se opravicujem.
🙂

Je pa višek, če se smem razkuriti, da se knjige ne da naročiti on-line – neposredno pri sami založbi (TZS)!!! In to zdaj, v tako “udarnem” terminu!!!!!!!!!! Beda.

Pozdrav,

misliš, da ti ne bi poslali, če bi jo naročila po mailu? Jaz sem dal za njo na sejmu okoli 3.600 SIT. Izgleda, da ne obnavljajo spletne strani pogosto.

New Report

Close