Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NoVO JUTRO NOV..

NoVO JUTRO NOV..

Si naredila tisto kar sem rekel

ne…to pa ne…bom “slavistiko…no slovenščino” pustila tam u kotu…čeprav jo obožujem…sklanjam se pa lahko…seveda…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ni bolje ):
bom morala nazaj da vidim kaj je..
He, he vem , da nista špičona , samo Sebija poznam , pa je menito hecno…
najprej je bil umirjen..
zdej je podivjal :))
no hvala bogu :))
cmoka obema ej norca !!

In kaj si rekel…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pol pa nick spremeni hehehe. Hecam se Š@!#$

pa začni

ne še…
bom veš danes , ker moram kupit nekaj kar manjka zraven..
bom pa ja !

bo bunny povedal

čim prej tem bolje

saj bo tudi zima prišla, ko se bom umiril

zajči…hudo mi je…ker ti ni okej…poskrbi zase…če ti ne boš…ne bo nihče…pa takoj nazaj.k zdravnikom..da ti bodo takoj pomagali…pa sitna bodi tam…zahtevaj…in dobila boš…saj bo…cmoka!

Ja…Sebi…da me ne bodo po riti…ker sem iz tebe izvlekla špičona…joj…joj…ampak pa paše…bit malo nagajiv…aneda Sebi;))

Ma ja dej , ni problema …
ti ga kar tenstaj :)))))

Pa je varno, da se sklonim pred teboj…ne vem…

Nikoli ne boš vedla. Probaj ;0))

Bom…pa upam da ne bo nastal tenstan krompir;))

bom ja povedala…
Rekel mi je , da sem lepša kot najlepši cvet …nananana..
prosil me je za roko in srce…..
šel je v svet i n zdaj vem , da prevaral me je
lepih besed ne verjamem nič več :))))))))

Joj kakšne lepe. Tenstan krompir

ja…tudi jaz…ampak ne vem…mraz naredi rdeca licka..in moji hribi…smucanje…ne..ne…tudi zima me ne umiri;))

KVA!!!!!!!??????

to zihr , že zato da bo drugič potem takoj bolje…
kisss my friend !

Okej…se pa bom…sklonila ne…ampak pazi se…če boš preveč špičon

šok !

to je insert pesmi stanke kovačič…

aja tisto kar si mi ti rekel..
oki …bom povedala….malce kasneje….

Sebi…a takšen si…ja saj sem vedela da si špičon…no evo…Zajči…ti pa si špičon številka 3…ker si tole zelo nagajivo napisala…da bi ti SončeK…še kmalu verjel;))…

Ja si iz stola zletu…jaz tudi…no ne nisem..saj sem vedela…da se zajci hecka;))…ali pa ne…to je čar neta…nikoli ne ves kaj je res…cmoka obema

ne hecam se sonček
sebi mi je samo predal neki recept za zdravje ( nič svinjskega ) bom pol napisala..
jaz se samo hecam….

New Report

Close