Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NoVO JUTRO NOV..

NoVO JUTRO NOV..

ja…ja…si že povedala;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Svinjino imam rada…ampak samo na žaru…saj vem…da si se hecala…špičon si in pika!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj lepe…dobre…okusne…slastne;))

Pa bi ti pasalo srebanje….kaj…ta trenutek…ko še ni tako vroče;))…si videl kaj so spet naredili ko si uporabil besedo š@!#$…sem tvoja špičonka…upam…da to ne gre u cenzuro…cmoka…nagajivko…ti paše…veš to!

he..he..
ma ne je vse oki..
točno kužim česa se je Sebi ustrašil…
lepih besed..anede….Sebi…….da spet kaj ne verjamem..

ja…ga je skori kap…drugič bolj nežno…po ovinkih…ne tko direkt…ga bova morali k sebi spravljati…pa umetno dihanje…potem bova pa jokali…ko ne bo veš hotel špičit z nami…

Ne…to pa ne…saj sem SončeK…ampak tudi špičon-ka…no nagajivka…in to je to…pa kar hecaj se…le čakaj se…ko te dobim;))

:)))))))))))))) ej SončeK ……….

cmoko na cmoko :))))))

hehehehe SončeK ma je bil kofetek in potem še delo tako da.. evo zdej sem spet tuki in… meče naprej :))))))

cmoka!!!

Jaz moram po svojo kofijo…pa obveznosti kličejo…se vrnem…pa ne pozabita špičiti…paše in zadane…da tiste iskre, ki ti polepšajo dan…cmoka obema…se vrnem…s kofijem…ga bova srebala Sebi…Zajči tebi pa čajčija…skuham…bom kot teta Pehtica…dala not vse arcnije tega sveta…da Zajči hitro spet priskaklja…zdrav…srečen in nasmejan…ja tko bo…pa-pa

kva pa jest? hmmmmmmmm….

ma jaz mu bom dala umetno dihaje falotu !
Najbolje, da se ga obe lotiva tako , da fant ne pride več k sebi……

Se bom vzdržal kolikor se bo dalo

ga prav po svinjsko stenstava ? :))))))))))))

Šele zdaj sem se pobral s tal hehehe

No coment(s)

A, jaz sem pa mislil, da ti jo vera prepoveduje hehehe

Poželjive ženske hehehe

Ej…..kliknem ob 6,30, še nič.

Pridejo stranke, nardimo svoje, kliknem zdej nazaj…….vse usrano od postov.

Dam si oneta odrezat, če ni fukarija posredi.
(Oziroma po torku, sreda je danes)

Pa dober tek

Friend kiss you

Š@!#$ ti špičasta

Vem. ŠPIČKA

Bo strastno ali grobo

Igramo človek ne jezi se ? HEHEHEHE

New Report

Close