Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NoVO JUTRO NOV..

NoVO JUTRO NOV..

ja ma je klinc.. jest mam doma miško s koleščkom tuki pa še navadno in… skos drgnem po srednji tipki neki.. matr.. je že čist znucana :)))))))))))))

miška mislim :))))))))

Imaš čas, pa pogruntaj

svi bosanci… tupi glupi :))))

ej.. ma upam da tole ne bere kakšen bosanec.. mislim, tole kar mava je čist metaforično :))))

Nasmeh je vse povedal

CEPICA

To pa zmeraj š@!#$

Legenda

Kdo pa še danes dela.

Hahaha, tudi mene kmalu ne bo več. Moram na teren

tale kolikor se bo dalo…mi je malo sumljiv…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne izzivaj naju…najprej moras pasti na tla;))…ne bova kar tako dajali ustka na ustka…ne to pa ne;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

;o))) Še veš ne koliko

Ne samo lepo je živeti…to je to!

Že ležim

jani…ti si pa itak moj…;))kaj čem to pisat …

To maš pa tut res

Absolutno…nothing personal :))))

kakšna fu…….,to pa mi ne delamo…samo z mojim špičonom..sva malo poklepetala…evo še tebi eno mojo cmokito…za vroč dan;))…a tebe tud meče…noro je tole vreme…ne….. sem ugotovila, da je kriv ta cvetni prah, ki leti iz dreves okoli mene…je kot neki afrodiziak…to sem napisala že včeraj…ja to je krivo…ne pa mi…

Pa imaš “all terain” gume ? :))))))))))))

ja…a pa si dol padu…

Škoda ker nisem zraven tebe

Seveda. hehehehe

lepo…da nama paše…se smejim…joj…kaj mi je…

Ja, valda, ej….mi neč krivi, sonce, cvetni prah, koledar, sej je izgovorov, zakaj bi se krivili , kad nam nije potreba?

(@!#$, moram zgint za par deset minut)

Yap. Zdaj pa dejanja prosim

Nič ti ni. Paše ti hehehe

New Report

Close